AC Horsens - FC Midtjylland
FC Midtjylland fik mange penge i kassen i vinterens transfervindue, men ingen tvivl om, at Filip Novak, Rasmus Nissen og Alexander Sørloth efterladerAC Horsens - FC Midtjylland

FC Midtjylland fik mange penge i kassen i vinterens transfervindue, men ingen tvivl om, at Filip Novak, Rasmus Nissen og Alexander Sørloth efterlader sportslige huller, så man kan være i tvivl om FCMs styrke, selv om de har fået Erik Sviatchenko fra Celtic og Bubacar Sanneh fra dagens modstander ind til det centrale forsvar. Horsens har godt nok haft store problemer mod FCM, som kan matche deres fysik og desuden har større individuelle kvaliteter, men det er stadig en forårspremiere, hvor spillet næppe sidder i skabet. Og så har Horsens været stærke hjemme hidtil.

Horsens taber med maksimalt ét mål
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,45 er fundet hos UniBet


Athletic Bilbao - Las Palmas
Man kan ikke anklage Las Palmas for at være noget stort udehold. Det er kun lykkedes dem at score i to kampe på fremmed græs i sæsonen - mod bundproppen Malaga, og så mod notorisk højtscorende Sociedad. Her gælder det et hold, der næsten ikke lukker mål ind på eget græs, og så er det pludselig svært at se Las Palmas komme på tavlen. Godt nok har man solgt Aymeric Laporte, men man har investeret dyrt i hans afløser og man har stadig den stærke keeper Kepa, som må forventes at være tilbage i målet i denne kamp. Spil på nul Las Palmas-mål.

Las Palmas scorer ikke i kampen
Spanien - La Liga, klokken 21:30
Oddset 2,15 er fundet hos JetBull


Reims - Sochaux
Det lugter ikke af mange mål i denne kamp. Reims har forsvaret fantastisk igennem hele sæsonen, men her efter nytår har man slidt med målscoringen, og begge hjemmekampe i 2018 har da også kun haft ét mål i sig. Sochaux er heller ikke voldsomt målrige på fremmed græs, og hvad værre er for gæsterne, har man mistet sin suveræne topscorer Florian Martin på grund af skade, og det er et massivt offensivt tab for gæsterne. Sochaux vil komme defensivt til denne kamp, og Reims virker fantasiforladte. Det ligner ikke mange mål.

Under 1,5 mål i kampen
Frankrig - Ligue 2, klokken 20:00
Oddset 3,30 er fundet hos Betfair Sportsbook