Det er sidste runde i den engelske Premier LEague, hvorHuddersfield - Arsenal
Sidste kamp for Arsene Wenger i spidsen for Arsenal, og det må næsten blive en underholdende kamp.
Huddersfield - Arsenal, over 2,5 mål i kampen
England Premier League, kl.16:00


Sidste kamp for Arsene Wenger i spidsen for Arsenal, og det må næsten blive en underholdende kamp. Huddersfield reddede sig onsdag, og kan derfor spille helt frit i denne kamp - og dermed behøver de ikke længere spille så defensivt, som det er set i flere af kampene mod de store hold. Arsenal har set dårlige ud på fremmed græs længe og er svækkede defensivt med skade til Laurent Koscielny samt karantæne til Konstantinos Mavropanos, og de kan også lige så godt smide alle defensive bånd for at give Wenger en fin afsked. Ligner en målfest.

Odds 1,55 hos Betfair Sportsbook


Levante - Barcelona, Levante taber med maksimalt ét mål
Spanien Primera Division, kl.13:00


Barcelona skal undgå nederlag i de to sidste kampe for at gå sæsonen igennem uden nederlag, men derfor skal man ikke forvente at se dem i stærkeste opstilling i denne kamp efter et hårdt program på det seneste. Det åbner op for, at Levante kan få et fint resultat med i denne kamp. De har været flyvende, siden Paco Lopez overtog holdet - faktisk fører Levante formbarometret over de sidste seks kampe i La Liga. De vil helt sikkert komme topmotiverede ud til denne kamp, og i det lys er det svært at se, hvorfor Barcelona skal være så store favoritter.

Odds 2,09 hos Bet365 (asian +1,5)


Ringkøbing - Middelfart, Middelfart vinder kampen
Danmark 2. division opspil, kl. 14:00


På papiret er Middelfart et af de bedste hold på papiret, men for mange uafgjorte koster formentlig oprykning. De vil dog givetvis jagte den teoretiske mulighed for at hente Næstved, og det er i hvert fald svært at se, hvorfor de ikke skal være større favoritter i denne kamp. Ringkøbing har for længst udspillet deres rolle i oprykningsspillet, og formen er heller ikke fantastisk. Eneste point i de seneste fem kampe er kommet mod kriseramte Marienlyst, og i den omvendte kamp burde Middelfart have vundet ud fra spil og chancer. Gå efter 2-tallet.

Odds 2,50 hos Danske Spil

Der kan være ændringer i forhold til de angivne odds. BT er ikke ansvarlig for oddsændringer i forhold til de publicerede forslag.