ANDORRA - KASAKHSTAN

Takket være en solid defensiv indsats, fik Andorra overraskende nok hentet uafgjort i Letland, og dermed er det lille land oppe på fire kampe i træk uden nederlag, hvilket i sagens natur er rekord. Andorra har dog ikke scoret to mål i samme kamp siden 2002, så skal de skabe et resultat i dag, bliver det igen på grund af en stærk kollektiv indsats. Kasakhstan er ikke noget stort udehold, og de leverede en forfærdelig indsats i nederlaget hjemme mod Georgien, og derfor kan vi se frem til en uskøn fodboldkamp, hvor der næppe kommer mange mål.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - Nations League, klokken 20:45
Oddset 1,45 er fundet hos Bwin


SVERIGE - TYRKIET
Svenskerne leverede en glimrende EM-slutrunde, og godt nok tabte man venskabskampen mod Østrig i torsdags, men det var også med en masse reserver på banen for at have friske ben til denne kamp. Modsat startede Tyrkiet i stærkeste opstilling ud med at tabe deres første kamp i Nations League hjemme mod Rusland efter en langt fra overbevisende præstation. I forvejen er Sverige stærke hjemme på Friends Arena, hvor man ikke har tabt en betydende landskamp i tre år. Alt andet lige skal Sverige være større favoritter, end tilfældet er.

Sverige vinder kampen
UEFA - Nations League, klokken 20:45
Oddset 2,15 er fundet hos NordicBet


HVIDOVRE - SILKEBORG
Silkeborg fyrede træner Peter Sørensen for fire runder siden, men indtil videre med blandede resultater til følge. Overordnet set har Silkeborg længe præsteret dårligt på naturgræs, og i denne sæson har man på det underlag kun hentet point mod bundholdet Roskilde. Oprykkerne fra Hvidovre var svært uheldige senest i Thisted, men de har et fint hold, og hjemme gør de det fortrinligt med nu halvandet år i træk uden et hjemmebanenederlag i en ligakamp. Der er lidt usikkerhed om Thomas Sørensen, hvilket trækker ned, men 1-tallet er meget flot betalt.

Hvidovre vinder kampen
Danmark - NordicBet Liga, klokken 19:00
Oddset 3,50 er fundet hos Bet365