Sverige - Danmark
Danmark kommer til turneringen med et stærkt hold med superligaprofiler som Robert Skov, Frederik Rønnow, Christian Nørgaard og Jakob PoulsenSevilla - Cadiz

Vincenzo Montella kunne ikke få en værre debut som træner med nederlaget i det store derby mod Betis, og det store spørgsmål er så, hvad han vælger at gøre her - om det bliver reservernes chance for at vise sig frem, eller han kører de sikrekort. Uanset hvad er det svært at se, at det ikke bliver en målrig kamp. Cadiz brændte straffespark i den omvendte kamp og viste stor styrke i omstillingsspillet, da holdet slog Betis ud i den seneste runde, og den kamp må give holdet tro på, at man også kan overraske i dag. Derfor ligner det en åben kamp med mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
Spanien - Copa del Rey, klokken 19:30
Oddset 1,73 er fundet hos Betfair Sportsbook


FC Barcelona - Celta Vigo
Barcelona har leveret glimrende resultater i denne sæson, men lige præcis Celta har holdet haftdet svært med. En af forklaringerne på det er, at Celta-træner Unzue var assistent i Barcelona under Luis Enrique og derfor har et indgående kendskab til netop Barcelona. I ligaen fik Celta fortjent uafgjort på Camp Nou, og det blev også uafgjort i den første af de to pokalkampe. Samuel Umtiti og Philippe Coutinho er skadede, mens heller ikke Thomas Vermaelen eller Jordi Alba ventes at spille. Celta er i tæt på stærkeste opstilling og kan overraske igen.

Celta Vigo taber med maksimalt
Spanien - Copa del Rey, klokken 21:30
Oddset 2,55 er fundet hos NordicBet


Sverige - Danmark
Venskabskamp i Dubai med en forkert favorit. Danmark kommer til turneringen med et stærkt hold med superligaprofiler som Robert Skov, Frederik Rønnow, Christian Nørgaard og Jakob Poulsen - for bare at nævne et par stykker. Angrebet ser lidt tyndt ud, men ellers ser den danske trup noget stærkere ud end den svenske. Svenskerne skifter i øvrigt hele startopstillingen fra holdets første kamp mod Estland, og selv om man også har gode spillere som Johan Larsson, Oscar Lewicki og Jacob Rinne i målet, må og skal Danmark være favorit.

Danmark vinder kampen
Fodbold - venskabskamp, klokken 17:45
Oddset 2,75 er fundet hos Danske Spil