B 93 - HB KØGE
Det er et gavmildt odds, man får på mindst tre scoringer i denne kamp. B 93 har en meget offensiv spillestil, og selv om man her møder et på papiret bedre hold, vil det overraske, hvis man stiller sig meget dybt i denne kamp. HB Køge har den tidligere FCN-træner Morten Karlsen i spidsen for holdet, og det har også betydet en stil med masser af fokus på boldbesiddelse og offensiv fodbold. Mødet mellem de to bør alt andet lige kaste en kamp af sig, hvor der kommer masser af chancer i begge ender, og oddset på mindst tre scoringer virker ret attaktivt.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 19:30
Oddset 1,62 er fundet hos Bwin


HELSINGØR - NÆSTVED
Det er svært at se, at Helsingør skal være så store favoritter i denne kamp. Værterne satser normalt ikke det helt vilde på pokalfodbold, og selv om man stadig klarede sig videre imod Slagelse i sidste runde, kunne kampen være gået anderledes, hvis Slagelse havde udnyttet en stor chance i starten af kampen. Næstved har gjort det godt i pokalen i de seneste sæsoner, og har gjort det fremragende siden oprykningen, så selv om de kunne finde på at spare et par spillere, er denne kamp mere lige, end oddsene indikerer - og værdien er på X2

Næstved taber ikke kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 19:00
Oddset 1,99 er fundet hos NordicBet (asian +0,5)


FREMAD AMAGER - ROSKILDE
Efter en elendig sæsonstart, har Roskilde valgt at fyre træner Rasmus Monnerup, og det her er derfor første kamp med Bo Storm ved roret. Det giver ofte energi på den korte bane, og det bør give et godt spil på udesejren i denne kamp. Fremad Amager skiftede det meste af holdet før den seneste pokalkamp i Hvidovre - det endte godt nok lykkeligt med en sejr, men spørgsmålet er, om den går igen. På papiret bør Roskildes hold også være bedre end Fremad Amagers, og derfor skal der ligge et glimrende spil på Roskilde i denne pokalkamp.

Update: Bo Storm blev fyret efter dette spiltip blev lavet, og nu er det så sportschef Anders Theil, der har overtaget roret. De kaotiske forhold i Roskilde gør, at man bør holde sig fra spil på Roskilde.

Roskilde vinder kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 20:45
Oddset 3,00 er fundet hos Bet365