PAOK Saloniki - Benfica

PAOK fik et fint resultat med fra det første opgør i Lissabon, og skal have fine muligheder for i hvert fald ikke at tabe returkampen. Det græske hold er normalt noget bedre hjemme end ude, og har imponeret ved allerede at sende Basel og Spartak Moskva ud af turneringen. Benfica viste i sidste sæsons Champions League, at man ikke længere holder noget voldsomt højt niveau, og selv om holdet ser en anelse bedre ud i denne sæson, er det stadig svært at se, at de skal være pæne favoritter i Grækenland, endda med tanke på, at de lever med 1-1.

PAOK Saloniki taber ikke kampen
UEFA - Champions League kval., klokken 21:00
Oddset 1,61 er fundet hos NordicBet


PSV - BATE Borisov

Det første kamp blev overraskende målrig, og det bør også åbne op for mål i returmødet. Hvis BATE Borisov skal indløse billet til Champions League, skal de score mindst to gange i denne kamp, og derfor er de nødt til at komme med et mere offensivt udgangspunkt, end de gør normalt. PSV’s defensiv har været til at tale med i denne sæson, hvilket man også så i den omvendte kamp, men modsat bør de så også selv kunne udnytte de huller, der nødvendigvis må komme i BATE-defensiven. Derfor virker oddset interessant på, at begge hold scorer.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Champions League kval., klokken 20:45
Oddset 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook


Everton - Rotherham

Everton er normalt et af de hold, som satser på den lille pokalturnering, da de alligevel næppe kommer i betragtning til hverken top fire eller nedrykning. Her er Richarlison og Phil Jagieka i karantæne, men selv om der nok kommer yderligere et par ændringer, forventes Everton at komme med et stærkt hold. Rotherham har ikke vundet en udekamp i denne turnering i 15 år, og Carabao Cup er normalt ikke noget, der har den store prioritet. I de to første udekampe i Championship har de tabt stort i begge kampe, og det ligner endnu et klart nederlag i aften.

Everton vinder med mere end to mål
England - Carabao Cup, klokken 20:45
Oddset 2,65 er fundet hos Danske Spil