Så skal der masser af Europa League på kuponen.

Vi lægger ud med en ligegyldig kamp på Cypern, en kamp i Ukraine, hvor hjemmeholdet kan nøjes med uafgjort, og så et københavnsk hold, som burde kunne give en autonom republik fra Moldavien problemer. Men gør de nu også det? Og i så fald, hvor skal krydserne så sættes henne? BTs bettingredaktion hjælper dig her med et par lækre og forfriskende spilforslag.


F.C. København - Sheriff Tiraspol
Det er godt nok svært at se, hvorfor F.C. København skal være så stor favoritter i denne kamp. Det er ikke til at skjule, at de som hold slet ikke hænger


Så skal der masser af Europa League på kuponen.

Vi lægger ud med en ligegyldig kamp på Cypern, en kamp i Ukraine, hvor hjemmeholdet kan nøjes med uafgjort, og så et københavnsk hold, som burde kunne give en autonom republik fra Moldavien problemer. Men hey, hey, gør de nu også det? Og i så fald, hvor skal krydserne så sættes henne? BTs bettingredaktion hjælper dig her med et par forfriskende spilforslag.


Apollon Limassol - Everton

Helt ligegyldig kamp mellem to hold, der er ude af turneringen. Manager Sam Allardyce er ikke engang taget med til Cypern, så det er Craig Shakespeare, der står i spidsen for kampen - og det bør betyde, at man kommer med et offensivt udtryk og det bør give en åben kamp. Apollon har også vist sig bedre offensivt end defensivt så langt i turneringen, og det vil trods alt være overraskende, hvis man kommer til denne kamp for at spille resultatfodbold i stedet for at give tilskuerne en underholdende kamp. Derfor spilles her på mindst tre scoringer.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Europa League, klokken 19:00
Oddset 1,78 er fundet hos Unibet


Zorya Lugansk - Athletic Bilbao
Ukrainske Zorya er ikke i fantastisk form, men skal alligevel have en god chance for point i denne kamp. Spanske hold brænder sjældent banen af på udebane i Europa League, og Bilbao er i øvrigt heller ikke alt for godt kørende i den hjemlige liga. Oven i kommer så det faktum, at Bilbao er videre med uafgjort, hvorfor man næppe vil satse det helt vilde ved uafgjort mod slutfasen. Godt nok skal Zorya så gå efter at vinde, men man var lidt uheldig i Östersund senest og vandt faktisk den omvendte kamp, så uden evner er man ikke. Fin værdi i 1X.

Zorya Lugansk får point i kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:05
Oddset 2,00 er fundet hos Betfair


F.C. København - Sheriff Tiraspol
Det er godt nok svært at se, hvorfor F.C. København skal være så stor favoritter i denne kamp. Det er ikke til at skjule, at de som hold slet ikke hænger sammen for tiden, og godt nok har de stadig individualister, der kan afgøre fodboldkampe, men modsat har de også et forsvar, der slet ikke er oppe på  internationalt niveau. Sheriff fremstår som en langt stærkere enhed, og indtil videre har man imponeret i puljen ved slet ikke at have tabt endnu og endda blot lukket to mål ind. Derfor skal Sheriff alt andet lige have gode chancer for mindst ét point.

Sheriff Tiraspol får point i kampen
UEFA - Europa League, klokken 19:00
Oddset 2,12 er fundet hos Unibet