Horsens - Vejle
Lokalbrag i Horsens, som næppe ender i en målfest. Vejle har skabt forbavsende få chancer siden Imed Louati er blevet skadet, og tabt begge kampe helt fortjent. Nu gælder det så et Horsens-hold, som formentlig vil komme med en masse fysik og satse benhårdt på dødbolde, som Vejle blandt andet mod FC Midtjylland havde problemer med at forsvare sig imod. Det er dog heller ikke voldsomt meget, som Horsens skaber i åbent spil selv og med tanke på kampens store betydning, kan det nemt blive en kamp med meget fysik. Gå efter få mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,72 er fundet hos Danske Spil


Getafe - Valladolid
Man kan godt frygte for Valladolids offensiv i denne sæson. Man rykkede primært op i den bedste række på grund af vilde 35 mål fra Jaime Mata, men han er nu solgt til dagens modstander Getafe. Uden ham scorede man blot én gang i de sidste fire træningskampe og er da også gået fra banen uden at score i de første to kampe i ligaen, selv om det var tæt på scoring mod Barcelona. Getafe er meget stærke defensivt. I de seneste 14 hjemmekampe har man holdt modstanderen fra at score i de otte af dem, så spil på, at Valladolid ikke får scoret.

Valladolid scorer ikke i kampen
Spanien - Primera Division, klokken 20:15
Oddset 1,90 er fundet hos Unibet


Telstar - Jong Utrecht
To hold med en dårlig start på sæsonen tørner sammen her. Telstar mistede mange spillere efter den flotte sidste sæson, og det er tydeligt, at man endnu er et stykke fra sidste sæsons niveau. Ikke mindst offensivt, hvor man endnu ikke har scoret i de to første kampe. Jong Utrecht er de store nedrykningsfavoritter. De har en gennemsnitsalder på blot 19 år, men efter de blev skilt ad i den første kamp mod Go Ahead, viste de overraskende stor disciplin mod NIjmegen, der først fik scoret i overtiden. Det kunne derfor godt ligne en målfattig affære.

Under 2,5 mål i kampen
Holland - Eerste Divisie, klokken 20:00
Oddset 2,75 er fundet hos Unibet