Så gælder det de gode spilforslag til aftenens Europa League-kampe.

Så hvad sker der, når Lokomotiv gæster Parken i aften? BTs bettingredaktion giver dig svaret med et par gode spilforslag her:


F.C. København - Lokomotiv Moskva

Det 'nye' F.C. København ser noget stærkere ud offensivt end defensivt, og derfor virker det ret sandsynligt, at vi får


Så gælder det de gode spilforslag til aftenens Europa League-kampe.

Så hvad sker der, når Lokomotiv gæster Parken i aften? BTs bettingredaktion giver dig svaret med et par gode spilforslag her:


Vardar Skopje - Zenit Skt. Petersborg
Makedonske Vardar Skopje er meget overraskende med i gruppespillet, men som FC København blandt andet fandt ud af, er man svære at spille imod i Skopje, og i år har man ud over de danske mestre også slået Malmö FF og senest det tyrkiske storhold Fenerbahce. Derfor er det svært at se, at man skal være så undertippet mod Zenit. Russerne har indledt sæsonen flot, men sæsonens mål er mesterskabet, hvorfor man stiller med mange reserver i Europa og forventes at gøre det igen. Senest tabte man til Utrecht, så værdien bør klart være på Vardar.

Vardar Skopje taber med maksimalt ét mål
Europa League, klokken 21:05
Oddset 1,55 er fundet hos Bet365


F.C. København - Lokomotiv Moskva
Det 'nye' F.C. København ser noget stærkere ud offensivt end defensivt, og derfor virker det ret sandsynligt, at vi får mål i denne kamp. Målmand Robin Olsen har lavet overraskende mange fejl så langt, og i bagkæden har man lavet for mange ændringer til, at det for alvor bliver stabilt. Modsat har man fået Carlos Zeca, som giver offensiven en ny dimension, ligesom Rasmus Falk også forstærker den del af FCK-holdet. Lokomotiv er blandt de mere målrige hold i Rusland og kan godt lukrere på den vaklende defensiv hos de danske mestre.

Begge hold scorer i kampen
Europa League, klokken 19:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365


Hertha Berlin - Athletic Bilbao
Møde mellem to hold, for hvem hjemmebanen normalt betyder ret så meget. Athletic er relativt fast deltager i Europa League, hvor man i de senere år har tabt til hold som Apoel, Genk og Sassuolo på udebane, og forventes i denne kamp at rotere på en del pladser - sikkert er det, at Benat ikke er med, da han slet ikke er med i truppen i Berlin. Hertha kommer i stærkeste opstilling og er i et gruppespil for første gang i otte år, så de kommer helt sikkert topmotiverede til denne opgave. Derfor ligner hjemmesejren et ganske fornuftigt spil i denne kamp.

Hertha Berlin vinder kampen
Europa League, klokken 21:05
Oddset 2,95 er fundet hos Unibet