FC Nordsjælland - Horsens

Hvis Horsens frygter turen til Farum, forstår man det godt. Siden der kom kunstgræs på banen, har man været forbi fem gange for at møde FC Nordsjælland og alle fem opgør er tabt. Holdets fysiske stil har det svært, når FC Nordsjælland er i stand til at spille hurtigt, og nu må man endda forvente, at FC Nordsjælland kommer i stærkeste opstilling, nu hvor man ikke længere har europæisk bold at tænke på. Siden sejren i den første kamp i Parken, har Horsens ikke skabt ret meget, og kan FCN stoppe gæsternes dødbolde, bør der ligge tre point og lure.

FC Nordsjælland vinder kampen
Danmark Superliga, klokken 12:00
Odds 1,57 er fundet hos JetBull


FC Midtjylland - Randers

Det er ikke fordi, at der er voldsomt mange chancer i de to holds kampe, og det ligner da heller ikke mange mål hér. FCM-defensiven er skræmmende stærk, og giver normalt ikke ret mange chancer væk, hvilket vi også så mod OB. Modsat er det kun Gustav Wikheim, der rammer topniveau af de offensive spillere, og kan Randers formå at dæmme op for de så frygtede dødbolde, kan dette nemt blive en målfattig kamp. Randers er blevet et svært hold at spille imod under Thomas Thomasberg, hvor man også giver relativt få chancer væk per kamp.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark Superliga, klokken 20:00
Odds 2,05 er fundet hos Danske Spil


Avarta - B 93

Pudsigt nok er samtlige B 93’s kampe i dette efterår endt med udesejre, og det kan sagtens fortsætte i dag. Holdets defensiv er godt nok til at tale med, men offensivt er man stærke, og har flere hurtige spillere, der er dygtige i omstillingsspillet. Avarta har haft et forfærdeligt år. Man er nu oppe på 15 kampe i træk uden sejr, og selv om man ikke spiller helt så dårligt som resultaterne kunne indikere, er det tydeligt, at holdet mangler selvtillid. Oveni spiller man ikke på sin normale hjemmebane, hvilket heller ikke skal være nogen fordel. Spil 2-tallet.

B 93 vinder kampen
Danmark 2. division pulje 2, klokken 13:00
Odds 2,30 er fundet hos Danske Spil

Ved en beklagelig fejl er denne artikel blevet publiceret for sent. Da der stadig er et aktivt spil tilbage, bringes den alligevel