Spartak Subotica - Brøndby
Brøndby har været noget mere målfattige i denne sæson end i sidste sæson, og det kan der være flere gode forklaringer på - dels er det meget varmt, så man ikke kan presse så hårdt og længe, som man plejer, og dels lider man under tabene af Christian Nørgaard og Teemu Pukki - hverken Michael Uhre eller Ante Erceg har vist finnens niveau endnu. Her gælder det en svær udekamp i Serbien, hvor Spartak Subotica gjorde det glimrende defensivt i hjemmekampen mod Sparta Prag og derfor er det svært at se mange mål komme i dette opgør.

Under 2,5 mål i kampen
Europa League kvalifikation, klokken 20:45
Odds 1,75 er fundet hos Unibet


Sheriff Tiraspol - Valur
Islandske Valur har ikke for alvor imponeret på udebane. De scorede kun ude mod Rosenborg, fordi de fik foræret et af fodboldhistoriens mest mystiske straffespark, og da man var i Andorra for at møde Santa Coloma, spillede man en svag kamp og gik også fra banen uden at score. Sheriff er et internationalt rutineret mandskab, der normalt er stærke defensivt, og de vil være meget opmærksomme på ikke at lukke mål ind i denne første kamp. Derfor er det svært at se, hvorfor man skal have så højt et odds på, at Valur ikke scorer i kampen.

Valur scorer ikke i kampen
Europa League kvalifikation, klokken 19:00
Odds 1,91 er fundet hos Bwin


FC Nordsjælland - Partizan Beograd
Maksimalt ét mål er ikke meget i en fodboldkamp, men dette års udgave af FC Nordsjælland er ikke helt så målrigt som tidligere set, og slet ikke i Europa. Indtil videre er tre af holdets første fire kampe i denne turnering endt med maksimalt ét mål, og her gælder det et hold, der næppe kommer til Farum for at underholde. Partizan har været ret målfattige i denne sæson, og specielt ikke efter vigtige Zoran Tosic er blevet skadet har man kreeret voldsomt meget. Som nævnt er det en chance at tage, men til oddset er det værd at gå efter maksimalt ét mål.

Under 1,5 mål i kampen
Europa League kvalifikation, klokken 19:45
Oddset 3,40 er fundet hos Bet365