Sheffield United - Sheffield Wednesday
Det har været en dårlig sæson for Sheffield Wednesday, som til sidst endte med at koste Carlos Carvalhal jobbet. Nu er Jos Luhukay så ny mand i jobbet,Getafe - Malaga

Dagens spanske kamp ligner ikke en lækkerbidsken hvad angår mål. Efter en kort opblussen i november, er Malaga gået i stå igen med blot to scoringer i de seneste fem kampe. På udebane har man været elendige i det meste af sæsonen, og man bemærker, at kun udekampene mod Real Madrid og Valencia er endt med mere end to scoringer. Getafe er et hold med en relativt fysisk spillestil efter spanske forhold, og det har de haft succes med. Specielt målrigt er det dog ikke, og derfor ligner det dagens sikre spil at gå efter ' under 2,5 mål'.

Under 2,5 mål i kampen
Spanien - Primera Division, klokken 21:00
Oddset 1,62 er fundet hos Betfair Sportsbook


Rungsted - Rødovre
Der har været ret så mange mål i de to holds første fire indbyrdes møder i sæsonen. Hele 31 af slagsen er det således blevet til, og denne kamp kunne også godt ligne en kamp med mål i. Rungsted vil gerne presse højt som udgangspunkt, men i de seneste par kampe har offensiven set bedre ud end defensiven. Hos gæsterne er man i den situation, at Gasper Kroselj er tvivlsom på målmandsposten, efter han måtte udgå med en skade mod Herlev, og det vil i hvert fald være en markant svækkelse af holdets defensiv. Flot odds på mindst seks mål.

Over 5,5 mål i kampen
Ishockey - Metal Ligaen, klokken 19:45
Oddset 2,00 er fundet hos Danske Spil


Sheffield United - Sheffield Wednesday
Det har været en dårlig sæson for Sheffield Wednesday, som til sidst endte med at koste Carlos Carvalhal jobbet. Nu er Jos Luhukay så ny mand i jobbet, og det er lidt af en debutkamp, han får. Selv om formen ikke er god, er det trods alt svært at se, at gæsterne skal være så undertippede. Sheffield United er nemlig også i dårlig form med blot én sejr i de seneste ni kampe og det over bundproppen Sunderland. De har hentet forstærkninger i form af Lee Evans og James Wilson, men spørgsmålet er, om de kan løfte holdet allerede i aften. Derfor spilles X2.

Sheffield Wednesday får point i kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Oddset 2,10 er fundet hos Bet365