Hvidovre - Fremad Amager
Pokalkamp, hvor vi formentlig får en del reserver at se fra begge mandskaber. Det bør dog stadig give en underholdende kamp mellem to hold, der gerne vil spille fodbold. Det så man i det tilsvarende møde tidligere på sæsonen i den næstbedste række, hvor der var godt med chancer i begge ender og da også fire mål. Oven i er de to mandskaber næppe voldsomt interesserede i forlænget spilletid, hvorfor kampen næppe går i stå ved uafgjort mod slutningen af opgøret. Derfor virker oddset noget for højt på, at vi får mindst tre mål i denne kamp.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:30
Oddset 1,85 er fundet hos Bet365


Greve - Roskilde

Greve er nedrykkere fra 2. division, men mistede mange profiler i sommerens løb, og selv om man har fået nye folk ind som blandt andre Franck Semou, har man næppe styrke til mere end en midterplacering i Danmarksserien. Derfor er det svært at se dem overraske i denne kamp. Roskilde forventes at komme med et ret stærkt hold i denne kamp, da de har brug for en succesoplevelse, og i så fald skal der være ret stor forskel på niveauet mellem de to mandskaber. Også så stor, at der er værdi i et spil på en sejr til Roskilde på mindst tre mål.

Roskilde vinder med mindst tre mål
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:00
Oddset 2,10 er fundet hos Bet25


Real Madrid - Atletico Madrid

Madrilensk lokalopgør i Tallinn, hvor vinderen kan hente Super Cup-trofæet hjem. Det er et opgør, der tegner ret åbent, og det kan da også nemt ende uden vinder efter 90 minutter. Som altid har Atletico Madrid været ret målfattige i deres optaktskampe, og da Antoine Griezmann først er kommet sent hjem fra ferie, ventes han at starte på bænken. Real Madrid skal spille den første betydende kamp efter Cristiano Ronaldos exit, hvilket kan give udfordringer på den korte bane, og endelig er hver tredje Super Cup siden 2000 endt uafgjort i ordinær tid.

Kampen ender uafgjort
UEFA - Super Cup, klokken 21:00
Oddset 3,20 er fundet hos NordicBet