Så er der friske spilforslag til onsdagskuponen.

Og det er en onsdag, som står i pokalturneringernes tegn. Så hvem går videre, hvem ryger ud, og hvem får en slem returkamp? Det giver BTs bettingredaktion et par friske bud på her:


Espanyol - Barcelona
Lokalopgør i Copa del Rey, som godt kan blive mere tæt end som så. Barcelona har ikke stillet med et vanvittigt stærke hold på udebane i pokalen indtil


Så er der friske spilforslag til onsdagskuponen.

Og det er en onsdag, som står i pokalturneringernes tegn. Så hvem går videre, hvem ryger ud, og hvem får en slem returkamp? Det giver BTs bettingredaktion et par friske bud på her:


Chelsea - Norwich
Der var ikke voldsomt mange chancer i den omvendte kamp i Norwich, og det er da også svært at se, hvordan det her skulle blive en målfest. Chelsea satser hårdt på Carabao Cup, hvorfor man igen vil komme med mange reserver, og hvor defensiven ser ganske stærk ud med Antonio Rüdiger og David Luiz blandt andet, var offensiven helt og aldeles tandløs - og det bliver formentlig de samme spillere, der løber på banen i dag. Selvfølgelig skal Chelsea være pæne favoritter, men der er alligevel et stykke vej op til fire scoringer.

Under 3,5 mål i kampen
England - FA Cup, klokken 20:45
Oddset 1,52 er fundet hos Unibet


Espanyol - Barcelona

Lokalopgør i Copa del Rey, som godt kan blive mere tæt end som så. Barcelona har ikke stillet med et vanvittigt stærke hold på udebane i pokalen indtil videre, og fik da også kun uafgjort i Vigo mod Celta i sidste runde - inden man så afgjorde tingene i returkampen. Netop det faktum, at der er en returkamp, gør et spil på Espanyol interessant. Det vil overraske, hvis Lionel Messi og Luis Suarez starter inde med tanke på det meget hårde januarprogram, når man har en returkamp på Camp Nou, og derfor skal Espanyol have fine chancer for et hæderligt resultat.

Espanyol  taber med maksimalt ét mål
Spanien - Copa del Rey, klokken 21:00
Oddset 1,97 er fundet hos Unibet (asian + 1,5)


Metz - St. Etienne
Metz har det meste af sæsonen lignet en stensikker nedrykker, men mod slutningen af efteråret fandt holdet pludselig formen, og den har man taget med ind i det nye år, hvor Metz hentede uafgjort ude mod Dijon i en kamp, hvor man i store perioder var det bedste hold. Skadeslisten er relativt lang, men det er primært med marginalspillere på den, så intet alvorligt på den front. St. Etienne spillede elendigt mod Toulouse og var heldige med at vinde, og her har man så førstekepper Stephane Ruffier ude med karantæne. Derfor virker oddset interessant på Metz-sejr.

Metz vinder kampen
Frankrig - Ligue 1, klokken 19:00
Oddset 2,55 er fundet hos Unibet