FC Helsingør - Silkeborg IF
Det er svært at se denne kamp gå mål-amok. Helsingør spiller noget mere på duelspil end tidligere på sæsonen, og samtlige holdets kampe i Helsingør i dette forår er endt med maksimalt to mål. De to indbyrdes opgør på banen i denne sæson har været chance-og målfattige, og selv om Silkeborg forsvarede dårligt i de to kampe mod Lyngby, må alvoren være gået op for dem ligesom Simon Jakobsen skulle være tilbage igen, mens Jens Martin Gammelbys karantæne svækker Silkeborg mere offensivt end defensivt. Gå efter »under 2,5 mål«.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - Superligaen, klokken 18:00
Oddset 1,74 er fundet hos NordicBet


Rusland - Canada

Det er noget af et brag mellem to af de store forhåndsfavoritter allerede i kvartfinalen, og det er svært at se, hvorfor russerne skal være så undertippede. Canada har en stærk offensiv, men defensivt har man slet ikke imponeret, og Canada formåede ikke at vinde i ordinær tid over et eneste af de tre andre lande, der gik videre fra puljen. Rusland tabte deres gruppefinale mod det meget stærke svenske hold, men har ellers leveret fint under VM, og modsat Canada har de heller ikke brugt rejsetid til denne kamp. Meget fin værdi i 1X.

Rusland taber ikke i ordinær tid
Danmark - Ishockey-VM, klokken 16:15
Oddset 2,12 er fundet hos NordicBet


Djurgården - Örebro
Som de to hold har spillet i denne sæson, er det svært at se, hvorfor Djurgården skal være så store favoritter i denne kamp. Værterne fik den første sejr i fem kampe, da man slog bundholdet Dalkurd knebent efter en langt fra overbevisende præstation, og kun mod Malmö FF har man for alvor præsteret i dette forår. Örebro har været en af overraskelserne og kun tabt til topholdet Hammarby. Det er et minus, at gæsterne er uden Kennedy Igboananike og Johan Mårtensson på grund af karantæne, men værdien bør stadig være på point til gæsterne.

Örebro får point i kampen
Sverige - Allsvenskan, klokken 19:00
Oddset 2,50 er fundet hos Bet365