Canada - Danmark
Danmark var ikke for alvor tæt på point mod USA, hvor klasseforskellen var tydelig. Her gælder det et endnu bedre hold, og det er derfor svært at se positivtFC Midtjylland - FC Nordsjælland
Det er godt nok svært at se, hvordan denne kamp ikke skal ende med, at begge hold får scoret. FC Midtjylland er pisket til at gå efter sejren, og holdet skal derfor blæse til angreb fra start. FC Nordsjælland behøver i lidt mindre grad at gå efter sejren, men holdets spillestil er bare ikke til at stille sig ned og forsvare et resultat. I forhold til sidst har man Mathias Jensen med igen efter karantæne, hvilket styrker offensiven, mens værterne igen kan råde over Paul Onuachu. Seks af de syv indbyrdes opgør er også gået over, siden de nuværende trænere tog over.

Begge hold scorer i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,42 er fundet hos Bwin


Leganés - Levante
Relativt ligegyldig kamp mellem to hold, der er reddet. Det er dog to hold med modsatrettede formkurver, som tørner sammen her. Levante har været blandt de bedste hold i La Liga, siden Paco López overtog holdet. Sølle ét nederlag har man i seneste ni kampe, og det kom ude til Atlético Madrid. Man kan selvfølgelig frygte, at holdet falder i niveau nu, hvor man har sikret sig, at man ikke rykker ned, men til oddset er det værd at tage chancen. Leganes har modsat blot hentet fire point i holdets seneste seks kampe og må undvære Gabriel på grund af karantæne. Her forsøges X2.

Levante vinder kampen
Spanien, La Liga, klokken 21:00
Oddset 1,80 er fundet hos YouBet


Canada - Danmark
Danmark var ikke for alvor tæt på point mod USA, hvor klasseforskellen var tydelig. Her gælder det et endnu bedre hold, og det er derfor svært at se positivt på Danmarks muligheder. Det ville være en oplagt kamp at spare profilerne og starte med andenkeeper Sebastian Dahm, da chancerne for point er til at overse mod VM-favoritterne, som modsat ikke kan tage let på opgaven efter åbningsnederlaget til USA. Det store spørgsmål er, om Canada kører på, selv hvis holdet kommer foran med to eller tre mål, men umiddelbart bør Canada vinde en sikker sejr hér.

Canada vinder med mere end tre mål
Danmark - ishockey-VM, klokken 20:15
Oddset 2,10 er fundet hos Bwin