AB - OB
Der må være lagt op til mål i denne pokalkamp. Da man ikke spiller i weekenden, kan OB satse på pokalsucces, men det bliver dog uden holdets to førstevalg på målmandsposten, da de begge er med deres respektive landshold. AB har flere spændende spillere offensivt, men har haft det svært mod hold, der stillede sig dybt imod dem. I dag kommer de ikke til at være mest på bolden og kan spille mere på omstillinger, hvilket bør passe AB glimrende. Alt andet lige skal der være fine chancer for mindst tre mål i kampen til et meget fint odds.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 19:30
Oddset 1,75 er fundet hos Bet365


Letland - Andorra
For de mindste nationer, er Nations League blevet en gylden mulighed for at nå et EM, der ellers virkede uopnåeligt, og derfor kan man være sikker på, at Letland kommer topmotiverede til denne kamp. Lettisk landsholdsfodbold har ellers været nede i en bølgedal med nederlaget til Færøerne som lavpunktet, men man slog dog Andorra med 4-0 efter en overbevisende indsats i den seneste VM-kvalifikation. Andorra er elendige på udebane, hvor det i 51 kvalifikationskampe på fremmed græs er blevet til ét point, og det faldt i 2005. Spil på en sikker sejr til Letland.

Letland vinder med mere end ét mål
UEFA - Nations League, klokken 20:45
Oddset 1,98 er fundet hos Bet365 (asian -1,5)


Slovenien - Bulgarien 

Møde mellem to hold, der er markant bedre hjemme end de er på fremmed græs. Slovenerne blev blot nummer fire i VM-kvalifikationsgruppen, men det var ikke på grund af resultaterne hjemme, hvor man var ubesejret og blandt andet spillede uafgjort mod England. Det bulgarske hold var elendige ude i samme kvalifikation, hvor man kun hentede point imod Luxembourg. Det taler lidt imod slovenerne, at de må undvære stjernemålmanden Jan Oblak, men modsat mangler bulgarerne også et par af de mere rutinerede spillere. Fint odds på 1-tallet.

Slovenien vinder kampen
UEFA - Nations League, klokken 20:45
Oddset 2,22 er fundet hos NordicBet