Viborg - Næstved

Viborg fik endelig gang i offensiven med hele fem scoringer i Lyngby, og man skal have fine chancer for at bygge videre på den succes hér. Næstved er nemlig ret hårdt ramt før denne kamp. Både Tobias Christensen og Kristoffer Munksgaard er nemlig i karantæne, mens topscorer Finnur Justinussen er med det færøske landshold, og det er alvorlige folk at mangle for oprykkerne, der oveni var ude i en hård pokalkamp i ugens løb mod Helsingør. Selv om man skal passe på med at spille de store favoritter i denne række, bør 1-tallet her være fint.

Viborg vinder kampen
Danmark NordicBet Liga, klokken 13:45
Odds 1,50 er fundet hos Danske Spil


Tyskland - Peru

Det er svært at se, at der skal være så stor forskel på de to hold. Peru viste sig som et glimrende fodboldhold under VM, hvor man var uheldige med ikke at gå videre fra en svær pulje. Godt nok er et par af de normale startede siden da stoppet, men stammen af holdet er tilbage. Tyskland skal finde sig selv efter den elendige VM-slutrunde, og spørgsmålet er, hvor meget man gider yde i denne kamp, der reelt set ingen betydning har. Man leverede en hæderlig indsats mod Holland og det er svær at se, at man skal være så undertippede i denne kamp.

Peru taber med maksimalt ét mål
Venskabskamp, klokken 20:45
Odds 2,23 er fundet hos NordicBet


Helsingør - Thisted

Af mange var Thisted tippet en sikker nedrykningsplads, men sådan er det langt fra gået. Holdets defensive spillestil har de andre hold haft svært ved at greje, og modsat har Thisted så vist stor skarphed, når de så har fået chancen. Helsingør har haft det svært siden nedrykningen, og undervejs har man også sagt farvel til cheftræner Christian Lønstrup. Dertil kommer, at man var ude i 120 minutters hård pokalfodbold i midtugen, hvor Thisted havde fri, da deres kamp mod Tarup-Pårup blev aflyst. Det må være et meget flot odds på X2 i denne kamp.

Thisted får point i kampen
Danmark NordicBet Liga, klokken 13:45
Odds 2,30 er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme