Sydkorea - Norge
Afgørende kamp om hvem af de to lande, der må forlade A-gruppen, og alt andet lige kan det nemt blive en nervøs affære. Som Danmark fandt ud af, så erBrøndby - FC Midtjylland

Guldkamp i Brøndby, hvor der næsten bør være garanti for mange mål. FC Midtjylland kan kun bruge en sejr, hvis de skal spille sig tilbage i guldkampen og derfor er de nødt til før eller siden at spille med høj risiko. De to seneste kampe mellem de to hold har været både åbne og målrige, og selv om Brøndby som sådan lever udmærket med uafgjort, ligger det ret langt fra holdets filosofi at gå ud og spille på et resultat - så i hvert fald i starten vil man se Brøndby angribe kampen, som de plejer. Det bør alt andet lige give endnu en kamp med mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,50 er fundet hos Unibet


Sydkorea - Norge
Afgørende kamp om hvem af de to lande, der må forlade A-gruppen, og alt andet lige kan det nemt blive en nervøs affære. Som Danmark fandt ud af, så er Sydkorea ikke helt så værgeløse, som et par af deres resultater kunne indikere, og de ved godt, at det her er deres finale. Norge har som helhed skuffet ved denne slutrunde - ikke mindst offensivt - og her kommer så en kamp, hvor de har alt at tabe. Norge er selvfølgelig stadig store favoritter, men det virker ikke specielt oplagt, at det her bliver nogen målfest. Så gå efter maksimalt fem mål.

Under 5,5 mål i kampen
Ishockey-VM, klokken 16:15
Oddset 2,05 er fundet hos Bwin


Cadiz - Zaragoza

Efter gårsdagens resultater er uafgjort pludselig blevet et ganske spiseligt resultat for begge mandskaber. Cadiz vil gå op på en playoff -plads med en pointdeling, og i forvejen kommer med seks ud af de seneste syv kampe uden vinder og er det hold, der har spillet flest uafgjorte kampe overhovedet i rækken. Zaragoza må erkende, at den direkte oprykning er væk for denne gang og derfor handler det primært om at konsolidere sig i playoff, og i det spil er uafgjort glimrende i en på papiret svær udekamp. Odds på krydset er noget for højt.

Kampen ender uafgjort
Spanien - La Liga, klokken 20:15
Oddset 2,95 er fundet hos Danske Spil