Finland - Estland
Finland har længe virket som et hold i fremgang. Den seneste VM-kvalifikation sluttede man af med fire kampe i træk uden nederlag, hvor sejren over Island samt uafgjort ude mod Kroatien i den grad aftvinger respekt. Nu startede man Nations League ud med at slå Ungarn, og en sejr hér vil pludselig sende landet i en gunstig position i gruppen. Estland virker modsat ikke ret godt kørende. De spillede en dårlig kamp i nederlaget hjemme til Grækenland, og i den seneste kvalifikation scorede de kun tre gange i otte kampe foruden de to Gibraltar-kampe.

Finland vinder kampen
UEFA - Nations League, klokken 20:45
Oddset 1,60 er fundet hos Bet365


Island - Belgien
Island fik en forfærdelig start under den nye landstræner Erik Hamrén, hvor specielt tabet af anfører Aron Gunnarsson var til at få øje på. Han er også ude hér, og det er et stort tab for islændingene. Det går næppe så galt som mod Schweiz, men det er alt andet svært at se dem holde Belgien fra fadet. Gæsterne mangler godt nok selv Kevin de Bruyne, men har stadig bunkevis af offensiv kvalitet at vælge imellem, og understregede dette i testkampen mod Skotland. Skal Island først frem på banen, kan denne kamp hurtigt blive målrig.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Nations League, klokken 20:45
Oddset 1,85 er fundet hos Bet365


Frem - Vejle Boldklub
Pokalbrag i Valby, der ikke lugter af mange mål. Frem har en meget defensiv spillestil under Lasse Holmgaard, og seks af holdets syv første kampe i 2. division er da alle endt med maksimalt to mål. Det er bestemt heller ikke fordi, at Vejle har sprudlet på det seneste offensivt, og holdet har sine klare styrker defensivt, mens det uden Imed Louati har knebet meget offensivt. Oveni mangler man hér Viljormur Davidsen, Ylber Ramadani, Arbnor Mucolli og Gustaf Nilsson, og de svækker primært det fremadrettede spil. Flot odds på få mål i kampen.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark DBU Pokalen, klokken 19:30
Oddset 2,50 er fundet hos Bet365