Hobro - AGF
Aarhusianerne har haft en ganske fin optakt til foråret med flere gode træningskampe, og med Martin Pusic har man i hvert fald fået en mand, der tidligereHobro - AGF

Aarhusianerne har haft en ganske fin optakt til foråret med flere gode træningskampe, og med Martin Pusic har man i hvert fald fået en mand, der tidligere har vist stor målfarlighed. Derfor er det svært at se, hvorfor holdet ligefrem skal være undertippede i denne kamp. Hobro begyndte sæsonen stærkt, men i takt med, at Pål Kirkevold løb tør for mål, faldt Hobros niveau også drastisk, og det passer ikke holdet specielt godt at skulle ud og skabe en kamp som denne. Som minimum skal kampen være helt åben, og derfor virker der til at være fin værdi i point til gæsterne.

AGF får point i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,58 er fundet hos Unibet


Chelsea - West Bromwich
Det har været skræmmende at se Chelsea i de to seneste kampe. Godt nok fik man et tidligt rødt kort mod Watford, men alligevel var man milevidt fra det niveau, som man burde have.Spørgsmålet er, om man når at få rettet det til denne kamp. Andreas Christensen skulle være klar igen, men det ændrer ikke på, at Chelsea giver alt for mange chancer væk. West Bromwich er ikke noget stort hold, men har dog fået mere kvalitet offensivt med Daniel Sturridge på holdkortet og skaber mere under Alan Pardew. Flot odds på, at begge hold får scoret.

Begge hold scorer i kampen
England - Premier League, klokken 21:00
Oddset 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook


Auxerre - Nimes
Det er et meget flot odds på mindst tre mål i denne kamp. Auxerre er kommet ud med et langt mere offensivt udtryk under Pablo Correa, hvilket da også har været til at se på resultaterne. Inklusiv to pokalkampe, har man scoret 3,71 mål pr. kamp i 2018, og her har man oveni den defensive midtbanemand Jordan Adeoti ude med en skade. Modstanderholdet Nimes er et af de mest målrige hold i rækken overhovedet og må også undvære en defensiv stamspiller i karantæneramte Fethi Harek. Meget flot betaling på mindst tre scoringer i denne kamp.

Over 2,5 mål i kampen
Frankrig - Ligue 2, klokken 20:45
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365