Lørdagen byder på tre lækkerier fra spilredaktionen, hvor der venter en målfest på Anfield og Loftus Road. Derudover kan der vente et lækkert langskud fra den tredjebedste række i England.

Man skal have respekt for, at Liverpool-defensiven er blevet stærkere med Virgil van Dijk på holdkortet, men alligevel virker oddset til at være en anelse for højt på, at.....


 

Liverpool - Bournemouth, Begge hold scorer i kampen
England Premier League, Klokken 18:30


Man skal have respekt for, at Liverpool-defensiven er blevet stærkere med Virgil van Dijk på holdkortet, men alligevel virker oddset til at være en anelse for højt på, at begge hold scorer. Liverpool vil helt sikkert komme blæsende fra start, og med tanke på, at Bournemouth også har deres forcer offensivt, er det nærmest umuligt at se Liverpool gå fra banen uden scoring. Jürgen Klopp har dog haft problemer med at dæmme op for Bournemouth, der med deres hurtige pasninger kan spille forbi presset, og de har scoret syv gange i de fire kampe mod Klopp.

Odds 1,85 hos Betfair Sportsbook

Queens Park Rangers - Preston, Over 2,5 mål i kampen
England Championship, Klokken 16:00


Der var masser af mål i midtugens kamp med QPR involveret, hvor de kreerede masser af chancer og sagtens kunne have scoret mere end fire mål. Preston er som udgangspunkt et hold med en defensiv indstilling, men da de kun kan bruge sejr i jagten på playoff, bør man se dem i hvert fald fra et punkt af gå offensivt til værks. QPR kommer næsten sikkert blæsende ud til denne kamp, da de intet har at spille for og plejer at gøre dette under Ian Holloway, og med tanke på, at begge hold bør satse ved 1-1, virker det til at være et fint spil på mange mål.

Oddset er fundet hos JetBull

Walsall - Wimbledon, Kampen ender uafgjort
England League One, Klokken 16:00


For begge hold handler det udelukkende om at redde livet i League One, og i det spil passer uafgjort begge lejre glimrende. Ingen af de to mandskaber er i voldsom god form, omend Walsall har vist fremgang under den nye manager Dean Keates. I midtugen mødte de også et hold, der lå lige over stregen, og det uafgjort i en kamp, hvor begge hold virkede tilfredse med det resultat. Wimbledon er uden sejr på fremmed græs siden midten af november, hvorfor man heller ikke skal forvente at se dem komme i nogen voldsom offensiv. Meget fint odds på krydset.

Odds 3,29 hos Bet365

Der kan være ændringer i forhold til de angivne odds. BT er ikke ansvarlig for oddsændringer i forhold til de publicerede forslag.