Brabrand - Kolding IF

Kolding IF ligner et hold, der kommer til at spille med om oprykning, og det er svært at se, hvorfor de skal være speiclet undertippede i denne kamp. Brabrand har ikke været uheldige indtil videre, og har også brugt kræfter på pokalfodbold midt i ugen, hvor man spillede en hård kamp mod Silkeborg. Modsat har Kolding gjort det fint og blandt andet hentet uafgjort ude mod Skive, og ser man bort fra det uafgjorte resultat mod Sydvest, har de leveret i hver eneste kampe. I forvejen har Brabrand blot vundet én af de første tre kampe på eget græs.

Kolding IF får point i kampen
Danmark 2. division pulje 1, klokken 14:00
Odds 1,72 er fundet hos Bwin


Accrington Stanley - Burton

Der skal være gode chancer for mindst tre mål i denne kamp. Vi har nemlig fat i to hold med en offensiv spillespil. Den skaffede Accrington en oprykning, og den har man holdt fast i, selv om man spiller er række højere nu. Burton spiller også fremadrettet under Nigel Clough, og selv om begge hold ikke har været helt vildt målrige her i starten af sæsonen, virker det mere til at være en tilfældighed, da holdenes kampe har været meget chancerige. Et minus er det, at gæsterne mangler topscorer Liam Boyce, men modsat mangler de også førstekeeperen.

Over 2,5 mål i kampen
England League One, klokken 16:00
Odds 1,90 er fundet hos Betfair Sportsbook


Luxembourg - Moldova

Landsholdsfodbolden i Luxembourg har ikke været bedre i mange år, end tilfældet er nu. Ser vi bort fra to store nederlag til Holland og Sverige, har de leveret fremragende med det uafgjorte resultat ude mod Frankrig som mesterstykket, og de skal i hvert fald være pæne favoritter i denne kamp. Moldova har været elendige længe. De er uden sejr i 20 betydende kampe i træk, hvilket inkluderer to møder med Liechtenstein, og man lider under, at økonomien i den hjemlige liga ikke er den bedste. Luxembourg bør være et fint spil i dag.

Luxembourg vinder kampen
UEFA Nations League, klokken 20:45
Odds 2,37 er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme