Arsenal - West Ham

Der var ekstremt mange chancer og mål i Arsenals seneste kamp mod Chelsea, og her møder man endnu et hold, der gerne vil spille fodbold - og det bør give en åben og målrig kamp. Under Manuel Pellegrini skal West Ham blive et mere boldbesiddende hold, og det giver defensive udfordringer på den korte bane. At man også har Winston Reid ude, gør ikke tingene bedre, men modsat har man stadig så meget offensiv kvalitet, at man sagtens kan true Arsenals langt fra overbevisende offensiv, hvorfor mindst tre mål virker fuldstændig oplagt.

Over 2,5 mål i kampen
England Premier League, klokken 16:00
Odds 1,48 er fundet hos Bwin


Middelfart - Frem

Frem viste endnu engang mod Brønshøj, at de har fundet en defensiv stabilitet og er svære at skabe chancer imod, og af samme grund er det svært at se, at de skal være så undertippede i denne kamp. Middelfart har godt nok vundet de to seneste kampe, men det har også været mod to af de dårligere hold i rækken og spillemæssigt har man ikke for alvor imponeret endnu. Nu skal de ud og nedbryde Frems stærke defensiv, og Frem kan endda glæde sig over at have Tonni Adamsen med igen efter endt karantæne. Meget fin betaling på point til Frem.

Frem får point i kampen
Danmark 2. division Pulje 2, klokken 14:00
Odds 1,91 er fundet hos NordicBet


Altach - Salzburg

Under normale omstændigheder ville Salzburg være klare favoritter i denne kamp, men sagen er bare den, at man om fire dage står over for klubbens måske vigtigste kamp nogensinde, når man for første gang i historien kan spille sig i Champions Leagues gruppespil. Da Salzburg næppe kommer i de store problemer i forhold til at vinde guld i Østrig, kan de godt tillade sig at spare folk i denne kamp, og så skal Altach ikke være helt chanceløse. De var tæt på point i begge hjemmekampe i sidste sæson mod Salzburg, så gå efter 1X.

Altach taber ikke kampen
Østrig Bundesliga, klokken 17:00
Odds 2,62 er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme