Fola Esch - Genk

Alt er afgjort i denne kamp efter 5-0 til Genk i det første møde, og forskellen i kvalitet er da også så stor, at det for Esch mere handler om at redde æren i denne kamp end at om at gå ud og score fem gange. Derfor ligner det en kamp uden mange mål. Det ville give mening, hvis Fola Esch kommer ud med en relativt defensiv indstilling til denne kamp for at undgå en ny øretæve og de møder et Genk-hold, hvis primære opgave er at få kampen overstået uden skader og karantæner, og det bliver formentlig også et usammenspillet reservehold, som belgierne kommer med. Det ligner få mål.

Under 3,5 mål i kampen
Europa League kval., klokken 18:00
Odds 1,63 er fundet hos JetBull


HJK Helsinki - BATE Borisov

De finske mestre fik et glimrende resultat med fra den første kamp med en nulløsning, og det bør også give en afventende start på denne kamp. For HJK handler det mere eller mindre om at komme med samme plan som i Hviderusland, da det først og fremmest handler om at hold BATE fra en scoring, og nok ramte BATE overliggeren i den første kamp, men man viste ikke voldsom skarphed i den kamp. Skulle der falde et mål, vil det selvfølgelig åbne kampen og tvinge det andet hold frem, men uafgjort efter første halvleg virker stadig som et godt spil.

Uafgjort efter første halvleg
Champions League kval., klokken 18:00
Odds 1,95 er fundet hos Danske Spil


Malmö FF - Cluj

Malmö leverede en glimrende første kamp i Rumænien, hvor man i en meget chancefattig kamp vandt med 1-0 efter et målmandsdrop. Nu står den så på returkamp i Sverige, og det bør i hvert fald fra start ikke blive meget mere underholdende. Malmö FF var dygtige i den første kamp til at lukke ned for Cluj-offensiven, og nok skal Cluj op og score for at kunne gå videre, men det bliver næppe med nogen voldsom satsning fra start, da man trods alt kun skal bruge et enkelt mål. Bedømt ud fra den første kamp, virker oddset flot på nul mål før pausen.

0-0 efter første halvleg
Champions League kval., klokken 19:15
Odds 2,55 er fundet hos Unibet

Ændringer i odds kan forekomme