Marseille - Atletico Madrid

Marseille står foran klubbens største kamp i mange år, og selv om holdet har en offensiv spillestil normalt, har man flere gange i Europa vist, at manVendsyssel - Nykøbing
Der skal være forskel i både klasse og motivation i denne kamp. Vendsyssel kan kun bruge en sejr i denne kamp, hvis de skal holde oprykningsdrømmen i live. De havde en turbulent uge med træner Erik Rasmussens afsked, men rejste sig flot med en sejr i Thisted og bør fortsætte momentum hér. Nykøbing har ikke mere at spille for i denne sæson, da deres målscore er markant bedre end Brabrands, og nu skal de så en meget lang tur til Nordjylland for at spille en ligegyldig kamp. Oven i har de Anders Due i karantæne, så det ligner et klart 1-tal.

Vendsyssel vinder kampen
Danmark - Nordic Bet Liga, klokken 18:30
Oddset 1,60 er fundet hos NordicBet


Fremad Amager - Thisted

Umiddelbart ikke en kamp med den store betydning, men der er stadig tale om to hold i vidt forskellig forfatning. Efter et forfærdeligt forår valgte Thisted at fyre træner Joakim Mattsson, hvilket udefra set virker noget overilet taget i betragtning af, at man solgte sin suverænt bedste spiller Mikkel Agger og overpræsterede stort i efteråret. Man tabte dog også første kamp efter fyringen, og skal nu møde Fremad Amager, der har haft et godt forår. De kommer med masser af selvtillid efter to sejre i træk, og bør kunne ride videre på den bølge mod Thisted.

Fremad Amager vinder kampen
Danmark - Nordic Bet Liga, klokken 18:30
Oddset 2,00 er fundet hos YouBet


Marseille - Atletico Madrid
Marseille står foran klubbens største kamp i mange år, og selv om holdet har en offensiv spillestil normalt, har man flere gange i Europa vist, at man sagtens kan evne at lukke en kamp ned. Atletico Madrids spillestil er kendt af de fleste, og i en stor finale som denne vil man næppe heller se dem komme blæsende ud i en hovedløs offensiv fra første fløjt. Begge hold har dygtige offensive spillere, der kan afgøre fodboldkampe, men det forventede kampbillede vil være en start med masser af dueller og meget lidt risiko. Det bør give værdi i ingen mål før pausen.

0-0 efter første halvleg
UEFA - Europa League-finale, klokken 20:45
Oddset 2,75 er fundet hos Unibet