Tottenham - Juventus
Den første kamp var mere åben end de fleste havde regnet med, godt hjulpet på vej af et tidligt Juventus-mål, og det bør også åbne op for, at begge holdTottenham - Juventus

Den første kamp var mere åben end de fleste havde regnet med, godt hjulpet på vej af et tidligt Juventus-mål, og det bør også åbne op for, at begge hold kommer på tavlen i aften. Tottenham har den måske varmeste angriber lige nu i Harry Kane, og trods udebane havde de ikke store problemer med at spille sig igennem til store chancer i den omvendte kamp. Juventus er på et eller andet tidspunkt tvunget frem, og da Gonzalo Higuain ser ud til at blive klar, har de også en skræmmende offensiv at spille ind med. Det bør ende med mål i begge ender.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Champions League, klokken 20:45
Oddset 1,85 er fundet hos Betfair Sportsbook


Leeds - Wolverhampton
Det ligner stadig en sikker oprykning for Wolverhampton, men de har vist svaghedstegn på det seneste. Ikke mindst defensiven har givet for meget væk, og med nøglespilleren Ruben Neves i karantæne, bør der være åbnet op for endnu en kamp med mål i. Leeds har gjort det fint under dennye manager Paul Heckingbottom indtil man gik ned mod Middlesbrough. Det var dog på udebane. Hjemme på Elland Road har man scoret i 10 af de seneste 11 kampe, så oddset er ret attraktivt, at både Leeds og Wolverhampton kommer på tavlen i denne kamp.

Begge hold scorer i kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Oddset 2,02 er fundet hos Unibet


Manchester City - FC Basel
Alt er afgjort inden denne returkamp, og det betyder formentlig, at begge hold kommer med en del reserver. Det kan betyde to ting -enten bliver det en lavintensiv affære, hvor begge hold bare skal have kampen overstået, eller også går man ud og spiller frisk til for at underholde tilskuerne. Basel er ikke godt kørende, men de formåede trods alt at kreere flere store chancer i den første kamp, og mon ikke de trods alt vil forsøge at komme på tavlen her. Med tanke på, at City formentlig skifter på en del pladser, virker odds flot på, at begge hold scorer.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Champions League, klokken 20:45
Oddset 2,50 er fundet hos Betfair Sportsbook