Everton - Huddersfield

Huddersfield fik kæmpet ét point hjem senest mod Cardiff, men det ændrer ikke på, at holdet har set dårlige ud i de første tre kampe - ikke mindst offensivt, hvor man nærmest intet har skabt. Everton på udebane bliver også en af de kampe, hvor man kommer med et defensivt udtryk, og derfor lugter det ikke af mange mål. Everton har nemlig topscorer Richarlison i karantæne, og selv om man har en offensiv spillestil under Marco Silva, kan man godt få problemer med at bryde Huddersfields defensiv ned. Derfor virker få mål i kampen ret oplagt.

Under 2,5 mål i kampen
England Premier League, klokken 16:00
Odds 1,80 er fundet hos Betfair Sportsbook


Sønderjyske - Hobro

Der skal være god værdi i at gå efter mange mål i denne kamp. Hobro har haft store defensive problemer hele sæsonen, og endnu ikke spillet en kamp, hvor de ikke har lukket to mål ind. Specielt defensive dødbolde har været deres store problem med 10 mål imod på den konto, og her er Sønderjyske stærke. Modsat har Sønderjyske fravær defensivt med Marc Pedersen og Eggert Jonsson i karantæne, mens Hobro igen har Pål Alexander Kirkevold klar igen og selv om han ikke fik scoret mod AGF, må det løfte Hobro-offensiven. Flot odds på mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark Superliga, klokken 16:00
Odds 2,00 er fundet hos Danske Spil


Skovshoved - Vanløse

Hvis man spørger om, hvad kontinuitet betyder i fodbold, kan man bare kigge på de her to hold. Vanløse har spillet med den samme stamme igennem flere sæsoner, og selv efter oprykningen er de et stærkt kollektiv, der er svært at score imod, ligesom man har spændende offensive spillere til at afgøre kampene. Skovshoved havde selv kontinuitet før denne sæson, men på grund af holdets succes er stort set hele stammen fra sidste sæson væk. Nu skal der bygges et nyt hold op, og det tager tid - og det er da også blevet til fire nederlag på stribe.

Vanløse vinder kampen
Danmark 2. division pulje 2, klokken 13:00
Odds 2,32 er fundet hos NordicBet

Ændringer i de angivne odds kan forekomme