Shkendija - Rosenborg

På papiret lignede det en sikker sejr til Rosenborg i den første kamp, men makedonske Shkendija var godt med i det opgør og noget uheldige med at tabe med to mål. Nu er der så returkamp, og det er svært at se, at Rosenborg ligefrem skal være favoritter. Shkendija er et stærkt hold på eget græs, hvor man slog Sheriff tidligere på sæsonen og kun tabte knebent til Salzburg. Her gælder det for Rosenborg primært om at få et resultat, hvor de går videre, så de lever endda fint med uafgjort eller et smalt nederlag. Meget fin betaling på 1X.

Shkendija taber ikke kampen
Europa League kval., klokken 20:15
Oddset 1,63 er fundet hos NordicBet (asian +0,5)


Astana - APOEL
Opgør mellem to klubber, hvor fordelen af hjemmebane har stor betydning. Dels på grund af den lange rejseafstand og så det faktum, at Astana spiller på kunstgræs - et underlag, som det cypriotiske mandskab normalt ikke spiller på. APOEL har været elendige på fremmed græs i Europa i dette efterår med nederlag til både estiske Flora og det litauiske mandskab Suduva, og dertil kommer, at opgøret kan gå i stå ved 1-0, mens 2-1 vil sende APOEL. Det skal også sende et par ekstra procenter i retning af hjemmesejren, og derfor spilles her 1-tallet.

Astana vinder kampen
Europa League kval., klokken 16:00
Oddset 2,0 er fundet hos Bet365


Sevilla - Sigma Olomouc 

Sigma Olomouc var overraskende godt med i den første kamp i Tjekkiet, som man tabte med et enkelt mål, og selv om man med stor sikkerhed ryger ud til Sevilla, er det svært at se, at det spanske mandskab skal være så gigantiske favoritter, som tilfældet her. Søndag står den nemlig på lokalbrag mod Betis, og derfor forventes det, at Sevilla kommer med en del reserver til denne kamp, hvor man alligevel føler sig sikre på at gå videre. Oveni behøver Sevilla ikke at vinde kampen, hvorfor et spil på Sigma med to mål forud virker fristende.

Sigma Olomouc taber med maksimalt ét mål
Europa League kval., klokken 20:30
Oddset 2,85 er fundet hos Unibet