Valencia - Barcelona

Efter 1-0 i den første kamp er alt stadig åbent inden denne returkamp, hvor Valencia synes en smule undervurderet. Først og fremmest fordi BarcelonaFeyenoord - FC Groningen

Det har ikke været nogen stor sæson for de forsvarende mestre, som senest tabte ude til VVV. Hjemme plejer man dog at levere mod holdene fra den nederste del af tabellen, og holdet skal stadig på papiret været noget stærkere, end pointtallet indikerer. Groningen leverede også en sløj indsats i sidste uge, da man tabte til Vitesse, og netop udekampene har været holdets akilleshæl. Her er det kun blevet til fem point, som alle er kommet mod hold fra dennederste del af tabellen. På en tynd dag kan man godt forsvare et spil på Feyenoord.

Feyenoord vinder med mere end ét mål
Holland - Æresdivisionen, klokken 20:45
Oddset 1,75 er fundet hos Bet365


Arab Contractors - Al Ahly Cairo

Der er Al Ahly og alle de andre i den egyptiske liga. Førerholdet har sikker kurs mod guldet, og specielt efter nytår har man været suveræn med seks sejre ud af seks mulige. Her er man godt nok på udebane, men da Arab Contractors også kommer fra Cairo og i øvrigt ikke har voldsomt mange fans, vil der være overvægt af Al Ahly-fans på stadion. Arab Contractors har modsat ikke imponeret voldsomt siden nytår, hvor man blandt andet har tabt til bundproppen El Raja. Der skal være ret klar klasseforskel i denne kamp, og Al Ahly bør vinde med mindst to mål.

Al Ahly vinder med mere end ét mål
Egypten - Premier League, klokken 18:00
Oddset 2,32 er fundet hos Unibet (asian -1,5)


Valencia - Barcelona
Efter 1-0 i den første kamp er alt stadig åbent inden denne returkamp, hvor Valencia synes en smule undervurderet. Først og fremmest fordi Barcelona lever fint med uafgjort eller sågar et smalt nederlag, blot man får scoret, og det skal alt andet lige flytte et par procenter i hjemmeholdets retning. Valencias form er dårlig, men spillet har ikke været så ringe endda, og mod Real Madrid var det eksempelvis et par håbløst lavede straffespark, som kostede. Kan man undgå lignende fejl i denne kamp, bør 1X være et ganske glimrende spil.

Valencia taber ikke kampen
Spanien - Copa del Rey, klokken 21:30
Oddset 2,39 er fundet hos Bet365