OSASUNA - REUS DEPORTIU
For Reus Deportiu handler sæsonen kun om at blive oppe i den næstbedste række, og derfor forventes det, at de skifter en del spillere før denne kamp. I forvejen har Reus Deportiu ikke klaret sig voldsomt godt i Copa del Rey, hvor man er uden sejr i tre år. Osasuna har en på papiret noget bredere trup end gæsterne, hvorfor de bør blive noget mindre ramt af at skulle rotere spillere. Osasuna har godt nok heller ikke klaret sig fantastisk i Copa del Rey i de senere år, men ud fra de givne forudsætninger skal Osasuna være ret store favoritter i denne kamp.

Osasuna vinder kampen
Spanien - Copa del Rey, klokken 20:00
Oddset 1,57 er fundet hos Betfair Sportsbook


GAIS - VÄRNAMO
Det er svært at se, hvorfor Värnamo skal være så undertippede i denne her kamp. De ligger godt nok stadig i bunden af tabellen, men de virker til at have ramt formen på det helt rigtige tidspunkt. De er uden nederlag i seks kampe i træk, hvor de fire af dem er vundet, men de har stadig brug for point, hvis de skal forny billetten til Superettan. GAIS har modsat været dårligt kørende længe med sølle to sejre i de seneste 11 kampe, og tabte den seneste hjemmekamp mod Varberg, der også ligger i den tunge ende af rækken. Flot betaling på X2.

Värnamo får point i kampen
Sverige - Superettan, klokken 19:00
Oddset 2,15 er fundet hos Bet365


HIK - NYKØBING
HIK gjorde det glimrende i sidste års pokalturnering, hvor man trak Silkeborg ud i straffesparkskonkurrence, og generelt set er holdet meget stærke på kunstgræsset i Gentofte. I hele 24 kampe i træk i ligaen har man ikke tabt på den bane, og selv om det er et minus, at HIK-træner Peter Feher netop er skiftet til Helsingør, har man stadig en offensiv spillestil, som passer godt til underlaget. Nykøbing sparede en del spillere i sidste pokalkamp mod Lyngby og forventes at gøre det igen - og det skal give en mere tæt pokalkamp, end oddsene viser.

HIK taber ikke kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 18:30
Oddset 2,30 er fundet hos Betfair Sportsbook