FC Basel - Manchester City
Manchester City leverer stadig fremragende hjemme på Etihad Stadium, men på udebane er man faldet drastisk i niveau. Man var et brændt straffesparkCardiff - Bolton

Bolton er ved at lave en fornem redningsaktion, og de forbedrede resultater er primært kommet ved at få styr på defensiven. Hele ni kampe i træk er endt med maksimalt to scoringer, og det inkluderer også den omvendte kamp mod Cardiff. Netop Cardiff er et hold, der har det bedst med at overlade initiativet til modstanderne, og så slå til med meget direkte spil, men det får holdet ikke lov til mod Bolton, og derfor ligner det endnu en målfattig kamp. Cardiff har også primært grundlagt sin topplacering på en solid defensiv. Flot odds på maksimalt to mål.

Under 2,5 mål i kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Oddset 1,81 er fundet hos Unibet


FC Basel - Manchester City
Manchester City leverer stadig fremragende hjemme på Etihad Stadium, men på udebane er man faldet drastisk i niveau. Man var et brændt straffespark fra at tabe til Crystal Palace, tabte så i Liverpool, inden man igen smed point i Burnley, og med tanke på at man stadig mangler Leroy Sane og David Silva, virker odds en anelse for høje på Basel. Det schweiziske mandskab viste trods alt klasse ved at slå Manchester United i gruppespillet, og fordelen af hjemmebane er bare stor i disse kampe, hvor det primært gælder for udeholdet om at få et godt udgangspunkt.

Basel taber med maksimalt ét mål
UEFA - Champions League, klokken 20:45
Oddset 1,93 er fundet hos Bet365 (asian + 1,5)


Røde Stjerne - CSKA Moskva
Røde Stjerne - også kendt som Crvena Zvezda - har gang i en glimrende sæson, og bør også være et fint spil i denne kamp. Holdet er ret stærkt hjemme, hvor man kun har tabt til Arsenal i denne sæson, og det var endda primært, fordi man blev ramt af et rødt kort. Røde Stjerne møder her et CSKA-hold, der slet ikke har imponeret i træningskampe eller rent generelt i denne sæson. Man ligger blot nummer fem i den russiske liga, og selv om man skal passe på med at lægge for meget i resultater af træningskampe, er det stadig svært at se, at de ligefrem skal være favoritter i Beograd.

Røde Stjerne vinder kampen
UEFA - Europa League, klokken 18:00
Oddset 3,00 er fundet hos Bet365