KUKESI - TORPEDO KUTAISI
Efter det første opgør i Georgien står Kukesi over for lidt af en opgave i returkampen i og med, at man skal score mindst tre gange for at gå videre. Det bør alt andet lige åbne for en underholdende kamp. Som cifrene 5-2 antyder var der masser af chancer i den første kamp, og med tanke på, at Kukesi skal angribe selv ved en tomålsføring, er det svært at se denne kamp gå i stå. Oven i forventes lidt mere humane forhold at spille under end i Kukesis sidste hjemmekamp, hvor der var meget varmt, hvilket også bør tale i retning af en kamp med mange mål.

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Europa League, klokken 19:00
Oddset 1,95 er fundet hos Bet365


PARTIZAN - FC NORDSJÆLLAND
Der var masser af chancer i den første kamp, og der bør også komme mange mål i returkampen. FC Nordsjælland skal op og score to gange for at have en chance for at gå videre. Heldigvis for dem er Godsway Donyoh blevet klarmeldt, så man kan stille i stærkeste opstilling rent offnensivt, mens det modsat er et stort tab, at Victor Nelsson må sidde over med karantæne. Han er Farum-mandskabets stærkeste defensive kort, og i en kamp som denne bliver han
svær at undvære. Derfor bør Partizan også komme på tavlen, og så er vi godt på vej mod de tre mål

Over 2,5 mål i kampen
UEFA - Europa League, klokken 20:30
Oddset 2,05 er fundet hos JetBull


VALUR REYKJAVIK - SHERIFF TIRASPOL
Valur var ikke for alvor tæt på at score i den første kamp, og selv om de nu er hjemme og skal satse, virker oddset stadig attraktivt på, at de heller ikke får scoret i returkampen. Sheriff er et internationalt rutineret mandskab, som FC København mødte i sidste sæsons gruppespil i Europa League, mens Valur er på niveau med det Stjarnan-hold, som samme FC København var helt overlegne imod. Oven i ligger Sheriffs styrker klart i det defensive, og de ved godt, at kan de holde Valur fra scoring, er de videre. Meget fint odds på, at Valur ikke scorer.

Valur scorer ikke i kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:00
Oddset 2,75 er fundet hos Bet365