Brøndby - FC Midtjylland

Det er godt nok svært at se, at FC Midtjylland skal være så undertippede i denne kamp. Brøndby er langt fra niveauet i sidste sæson, og ikke mindst defensivt har det ikke set godt ud. Her er Joel Kabongo i karantæne, hvilket alt andet lige er et tab, for han er den af forsvarsspillerne med mest fart. FC Midtjylland kommer fra en stor skuffelse mod Malmö FF, men det er stadig et hold, der er svært at skabe chancer imod, og i guldkampen i maj fik de held til at gøre det til en fysisk kamp. Selv om FCM har solgt Bubacarr Sanneh, skal der være fin værdi på X2.

FC Midtjylland får point i kampen
Danmark Superliga, klokken 20:00
Odds 1,94 er fundet hos Bet365 (asian +0,5)


Esbjerg - FC København

Pænt odds på en målfattig kamp i Esbjerg i dag. FC København må alt andet lige have trætte ben efter 120 minutters bold mod Atalanta, og man kan godt forestille sig, at et par af stamspillerne står over i denne kamp. Esbjerg har med stor succes lagt stilen om efter salget af Anders Dreyer. Nu spiller man noget mere defensivt, og det har hjulpet på et hold, der i de første kampe lukkede alt for mange nemme mål ind. Det bør også blive et defensivt udgangspunkt hér, og FCK’s udekampe i denne sæson har i forvejen ikke været særligt målrige.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark Superliga, klokken 16:00
Odds 2,10 er fundet hos Betfair Sportsbook


Cardiff - Arsenal

Arsenal fik den første sejr under Unai Emery, men det var også på hjemmebane mod et hold, der gerne ville spille fodbold. Nu skal man på udebane mod et hold, der vil gøre alt for at få det til at blive en grim og fysisk kamp, og de opgaver har Arsenal haft svært ved at løse længe. Blot to af de seneste 13 kampe på fremmed græs er vundet, og selv om Cardiffs hold på papiret ikke er fantastisk, kommer de med den oprykkergejst, som både Brighton og Huddersfield overlevede på i sidste sæson. Det er svært at se, at Arsenal skal være så store favoritter hér.

Cardiff får point i kampen
England Premier League, klokken 14:30
Odds 2,50 er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme