Hobro - AGF

AGF har været nærmest absurd målfattige i denne sæson med kun godt ét mål pr. kamp, og det hænger med stor fokus på den defensive organisation og det faktum, at man mangler kvalitet i angrebet. Her gælder det et Hobro-hold, der modsat har været meget målrige, men hvor det virker til at være mere tilfældigt end et udtryk nogen radikal ændring i spillestilen. Eksempelvis var det meget chancefattigt i Randers, før man kom bagud efter en dødbold, og topscorer Pål Alexander Kirkevold er da også stadig udenfor. Det ligner derfor ikke mange mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark Superliga, klokken 19:00
Odds 1,78 er fundet hos JetBull


Getafe - Eibar

Begge hold lagde fra land med et nederlag, men hvor Getafe gjorde en fin figur i det forventelige nederlag ude mod Real Madrid, skuffede Eibar gevaldigt med nederlaget til oprykkerne fra Huesca. Den lille klub har i flere sæsoner trodset logikken og klaret sig i det fine selskab, men tabet af primært Daniel Garcia virker til at gøre ondt på holdet. Getafe gjorde det glimrende defensivt i sidste sæson, hvor man lukkede tredjefærrest mål ind af alle hold i rækken og har endda købt pænt ind i sommerens transfervindue. Hjemmesejren skal være et fint spil.

Getafe vinder kampen
Spanien Primera DIvision, klokken 20:15
Odds 2,03 er fundet hos Bet365 (asian -0,5)


Cambuur - Jong AZ

Jong AZ fik en dårlig start på sæsonen, da man tabte til Almere City med 2-3. På papiret var nederlaget hæderligt, men reelt set var man aldrig i nærheden af point - således førte Almere City med tre mål, da de blev ramt af et rødt kort, og det gav Jong AZ muligheden for at reducere. Det er et meget ungt hold, man stiller med, hvor flere af spillerne er under 18 år, og det ligner en svær sæson for dem - og på udebane er de normalt ikke ret gode heller. Cambuur kom fik fra start med uafgjort i Nijmegen, og er stærke hjemme. Det ligner en klar hjemmesejr.

Cambuur vinder med mere end ét mål
Holland Eerste Divisie, klokken 20:00
Odds 2,35 er fundet hos Bwin

Ændringer i de angivne odds kan forekomme