AGF har leveret et godkendt forår, og der er klare indikationer på, at de kommer til at gøre det godt mod Helsingør i aften. Derudover har spilredaktionen også kigget på kampe fra Bundesligaen og den næstbedste række i Frankrig.

AGF tog et stort skridt i retning af forbliven med sejren over Silkeborg, og de bør gøre arbejdet færdigt i denne kamp.


 

AGF - Helsingør , AGF vinder kampen
Danmark Superligaen, Klokken 19:00


AGF tog et stort skridt i retning af forbliven med sejren over Silkeborg, og de bør gøre arbejdet færdigt i denne kamp. Helsingør fik lidt af en mavepuster med nederlaget til Hobro, der reelt betyder, at de sidste fire kampe i Gruppespillet kun er forberedelse til playoff. Oveni er Patrick Olsen i karantæne for Helsingør, hvilket er et stort tab. AGF har set solide ud i hele foråret, og er nu også ved at få gang i de offensive spillere, og vil helt sikkert få stor opbakning, ligesom de kommer med masser af momentum efter den sene scoring mod Silkeborg. Gå efter 1-tallet.

Odds 1,45 hos NordicBet

Wolfsburg - Augsburg, Augsburg får point i kampen
Tyskland 1. Bundesliga, Klokken 20:30


Wolfsburg fik endelig den første sejr under Bruno Labbadia, men det var i en dårlig kamp og mere et udtryk for, at Freiburg er meget dårligt kørende for tiden end Wolfsburg er begyndt at spille så frygteligt meget bedre. Samlet set har Wolfsburg kun vundet fem kampe i hele sæsonen og to hjemme på Volkswagen Arena, og derfor er det svært at se, hvorfor de skal være så store favoritter hér. Augsburg har været ganske gode på fremmed græs i denne sæson og kommer til Wolfsburg i stærkeste opstilling, da Alfred Finnbogason skulle være klar igen.

Odds hos 1,76 hos NordicBet (asian +0,5)

Niort - Lens, kampen ender uafgjort
Frankrig Ligue 2, Klokken 20:00


Med succes er der i disse spalter jagtet uafgjorte kampe mellem to hold lige over nedrykningsstregen, og denne kunne sagtens blive endnu en af slagsen. Lens var tippet til en topplacering, men de har ikke fundet formen i denne sæson, og nu handler det kun om at undgå nedrykning. Nærmest alle holdets kampe i foråret har været tætte, og her gælder det et Niort-hold, der fyrede træneren for fem kampe siden. Man har gjort det fint siden da med blandt andet to uafgjorte under det nye trænerteam, og derfor virker oddset for højt på en pointdeling hér.

Odds 3,10 hos Betfair Sportsbook