FC Nordsjælland - AC Horsens
På papiret har FC Nordsjælland været inde i en dårlig periode, men det hænger også sammen med et svært program. Her skal man have glimrendeFC Nordsjælland - AC Horsens

På papiret har FC Nordsjælland været inde i en dårlig periode, men det hænger også sammen med et svært program. Her skal man have glimrende mulighed for at komme tilbage på sejrskurs. Horsens har ikke mere at spille for, og hvor de er kommet med et godt udtryk i hjemmekampene, har det ikke været tilfældet i udekampene. Sidst Horsens spillede ude mod FC Nordsjælland, var der markant klasseforskel, og med tanke på, at værterne har noget mere brug for pointene, er det svært at se ret meget andet end en hjemmesejr.

FC Nordsjælland vinder kampen
Danmark - Superliga, klokken 20:00
Oddset 1,53 er fundet hos JetBull


Derby - Fulham
Det er et flot odds på få mål i denne kamp. Derby har en relativt defensiv spillestil normalt, og i en playoffkamp som denne er det svært at se, at de skulle komme ud og spille med andet end lav risiko. Fulham er normalt et hold, der gerne vil have bolden, men det er heller ikke, fordi der er voldsomt mange mål i deres udekampe, og det har endda været, hvor man har skullet ud og jagte sejre for at nå den direkte oprykning. Nu er situationen en anden, og mon ikke også Fulham har mere fokus på defensiven end normalt. Flot odds på få mål i kampen.

Under 2,5 mål i kampen
England - Championship, klokken 20:45
Oddset 1,87 er fundet hos Nordicbet


Ajaccio - Niort
Vi er ude i et langskud af de større, men til oddset skal der være værdi at hente. Ligue 2 er bygget sådan op, at nummer tre er direkte i semifinalen i playoff, og derfor er det ret vigtigt for Ajaccio at få den placering. De manger ét point for at være helt sikre på tredjepladsen, og derfor vil man næppe se dem satse helt vildt mod slutningen, hvis de to hold er lige. Niort har som sådan ikke noget at spille for, men de kommer næppe til Korsika i sæsonens sidste kamp for at blive ydmyget og i en kamp, hvor favoritten lever med kryds, er uafgjort-oddset for højt.

Kampen ender uafgjort
Frankrig - Ligue 2, klokken 21:00
Oddset 4,75 er fundet hos Betfair Sportsbook