Champions League og dansk pokalfodbold.

Det er, hvad BTs bettingredaktion stikker ud på i dag på spilforslagene, og her får du så lidt hjælp til, hvor krydserne skal sættes henne.


AaB - Helsingør

Helsingør er ikke en klub, der satser voldsomt meget på pokalsucces. I sidste runde mod Hvidovre fra 2. division var det med mange reserver i en kamp


Champions League og dansk pokalfodbold.

Det er, hvad BTs bettingredaktion stikker ud på i dag på spilforslagene, og her får du så lidt hjælp til, hvor krydserne skal sættes henne.


Silkeborg - Lyngby

Silkeborg har spillet flere meget åbne kampe hjemme på kunstgræsset, hvor man spiller ret offensivt, mens man defensivt lider under Dennis Flintas skade. Her sparer Silkeborg formentlig målmand Thomas Nørgaard, hvilket ikke skal gøre spillet dårligere. Lyngby har haft en meget lang sæson med Europa League og så slidt ud senest mod AaB. Derfor kunne man godt tro, at Thomas Nørgaard pønser på at skifte en del ud til denne kamp, og i forvejen har Lyngby haft svært ved at holde modstanderne fra at score. Det bør blive en kamp med mål i.

Over 2,5 mål i kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 19:00
Oddset 1,61 er fundet hos Unibet


Feyenoord - Napoli
Feyenoord har godt nok udspillet sin rolle i Champions League, men mon ikke holdet trods alt går på banen for at få en værdig afsked? Feyenoord leverede en flot kamp på Etihad Stadium mod Manchester City, hvor man var tæt på point. Godt nok skal Napoli vinde, men holdet kan kun bruge sejren til noget, hvis Shakhtar taber til et motivationsløst hold fra Manchester City. Kommer meldingen om en ukrainsk føring, kan det godt ramme Napolis motivation i kampen, og derfor virker det en smule overdrevet, at de er så klare favoritter i dette opgør.

Feyenoord taber med maksimalt ét mål
UEFA - Champions League, klokken 20:45
Oddset 1,84 er fundet hos Unibet (asian +1,5)


AaB - Helsingør
Helsingør er ikke en klub, der satser voldsomt meget på pokalsucces. I sidste runde mod Hvidovre fra 2. division var det med mange reserver i en kamp, hvor man først vandt efter straffespark, og med kamp allerede lørdag i Superligaen vil det overraske meget, hvis ikke Christian Lønstrup igen lufter reserverne. AaB har også Superligaen som førsteprioritet, men holdet plejer at komme med fornuftige hold i DBU Pokalen, og så har man også den fordel, at man først spiller kamp igen søndag aften. Derfor ligner det en ret klar sejr til nordjyderne i aften.

AaB vinder med mere end ét mål
Danmark - DBU Pokalen, klokken 19:00
Oddset 2,10 er fundet hosBet365