Brabrand - Jammerbugt

Brabrand har været ramt af stor afgang efter nedrykningen, og ser noget svækkede ud i forhold til sidste sæson. Blandt andre er Mads Schäfer Bak og Lukas Enevoldsen væk, og Brabrands målsætning er da også primært at komme med i oprykningsspillet. Jammerbugt leverede et flot forår under Bo Zincks ledelse, og virker en anelse styrkede efter flere nye spilleres ankomst i løbet af sommerens vindue. Derfor kan det være svært at se, hvorfor Brabrand skal være så store favoritter i denne kamp, og X2 ligner et rigtigt godt værdispil.

Jammerbugt får point i kampen
Danmark 2. division pulje 1, klokken 14:00
Odds 1,83 er fundet hos Betfair Sportsbook


Brommapojkarna - Dalkurd

Meget afgørende bundopgør mellem to hold, som er helt ude af form. Brommapojkarna har ikke vundet i seks kampe på stribe, og blot scoret to mål i den periode. Hjemme har de hentet alle deres point, og det har mest været igennem målfattige kampe med fem ud af syv kampe på eget græs med maksimalt to mål. Dalkurd er normalt et hold med mål i, men kampens betydning taget i betragtning kommer de næppe voldsomt offensivt ud til denne kamp, og i forvejen scorer de ikke voldsomt meget på fremmed græs med seks mål i otte kampe.

Under 2,5 mål i kampen
Sverige Allsvenskan, klokken 16:00
Odds 2,14 er fundet hos Bet365


Fleetwood - Wimbledon

Debut for Joey Barton som manager i Fleetwood og det med et hold, som de fleste forventer at skulle spille med i toppen. De har gjort det godt i testkampene, og skal i hvert fald have en god chance for at komme fra land med tre point. Wimbledon har skiftet meget ud i truppen i løbet af sommeren. Hele 11 mand er væk, hvoraf flere af dem var stamspillere med topscorer Lyle Taylor, og erstatningerne holder ikke umiddelbart samme niveau. Derfor spås Wimbledon en svær sæson og af samme grund virker oddset på hjemmesejren attraktivt.

Fleetwood vinder kampen
England League One, klokken 16:00
Odds 2,25 t er fundet hos Bet365

Ændringer i de angivne odds kan forekomme