Hviderusland - Slovakiet
Slovakkerne er formentligt færdige ved VM, når denne kamp spilles - det sker, hvis Schweiz som forventet slår Frankrig. Alligevel virker de til at være etVitesse - Utrecht

Det er godt nok svært at se, hvorfor det her ikke skal blive en målrig kamp. Begge hold snittede langt over tre mål i snit i grundspillet og begge semifinaler var også ekstremt chance- og målrige. Der har været en tendens til, at der spilles lidt mere frit i disse kampe, hvor man ikke spiller om nedrykning, men »kun« om en Europa League-plads og alle seks kampe i sidste års tilsvarende slutspil endte da også med mindst tre mål. Det er meget svært at se, hvorfor de to hold nu skulle ændre spillestil, selv om det er en finale, og derfor spilles på mindst tre mål.

Over 2,5 mål i kampen
Holland - Europa League Playoff, klokken 20:45
Oddset 1,76 er fundet hos NordicBet


Hviderusland - Slovakiet

Slovakkerne er formentligt færdige ved VM, når denne kamp spilles - det sker, hvis Schweiz som forventet slår Frankrig. Alligevel virker de til at være et glimrende spil i denne kamp. Hviderusland har været elendige i hele turneringen, og indtil videre tabt samtlige kampe med mindst tre mål og det kostede da også træneren jobbet undervejs, uden det har hjulpet på resultaterne. De er allerede rykket ned og det er godt nok svært at se dem vågne op med en stærk præstation i denne kamp. Derfor ligner det en klar sejr til slovakkerne i dette opgør.

Slovakiet vinder med tre mål eller mere
Danmark - VM i ishockey, klokken 16:15
Oddset 2,15 er fundet hos YouBet


Aston Villa - Middlesbrough
Efter sejr på 1-0 i Middlesbrough, har Aston Villa fordelen i forhold til at nå finalen, og af samme grund skal man næppe forvente nogen sprudlende start på kampen. Middlesbrough har Tony Pulis som manager, og han ved godt, at det primært for dem handler om at stå godt, og så håbe på at udnytte en Villa-fejl eller en dødbold - og man satser næppe det vilde før anden halvleg. Aston Villa er fint tilfredse med en kamp uden scoringer, og kender man Steve Bruce ret, kommer han heller ikke voldsomt offensivt ud til denne kamp. Det ligner 0-0 ved pausen.

0-0 efter første halvleg
England - Championship oprykningsspil, klokken 20:45
Oddset 2,55 er fundet hos Unibet