Derby - Ipswich

Under Frank Lampard skal Derby være et hold, der kan dominere kampene på bolden og spille bolden op bagfra. Desværre har han ikke helt spillerne til at udføre de fine visioner, og derfor er målene væltet ind i de første tre kampe. Spørgsmålet er så, om han nu vil ændre på tilgangen til kampene, men indtil det rent faktisk sker, vil det generelt set at være en god idé at gå efter mål i Derbys kampe, for offensiven gør det fint. Det er lidt urovækkende, at Ipswich ikke kunne score i Rotherham, men stadig virker oddset fint for, at begge hold scorer.

Begge hold scorer i kampen
England Championship, klokken 20:45
Odds 1,88 er fundet hos NordicBet


BATE Borisov - PSV

Fordelen af hjemmebane er stor i de europæiske turneringer, og det virker da også til den friske side, at PSV er så store favoritter i Hviderusland. BATE er et meget solidt hjemmehold, som i de seneste to sæsoner i Europa blot har tabt til Arsenal og Barcelona på eget græs, og i hvert fald defensivt har de set stærke ud i de første kampe i årets Champions League-kvalifikation. PSV skuffede sidste år ved at ryge ud til Osijek, og selv om det taler imod spillet, at PSV har set fine ud i sæsonstarten, taler det modsat for, at de lever fint med uafgjort hér.

BATE Borisov taber ikke kampen
Champions League kval., klokken 21:00
Odds 1,91 er fundet hos Unibet (asian +0,5) - Bedste odds klokken 15:00 er 1,72 hos NordicBet


Blackpool - Coventry

Vi skal næppe regne med nogen målfest i dette opgør i League One, for det er to hold, der slider med at score mål, som hér tørner sammen. Blackpool har fået ny manager i Terence McPhillips, og stilen under ham har ikke været voldsomt underholdende. De står godt på banen og giver ikke mange chancer væk, men kreerer heller ikke det vilde, og to af holdets tre første kampe under ham har da også været uden mål. Coventry virker også til at satse på en solid defensiv efter oprykningen, så der her kan nemt blive et fysisk opgør uden ret mange mål.

Under 1,5 mål i kampen
England League One, klokken 20:45
Odds 2,75 er fundet hos Betfair Sportsbook

Ændringer i de angivne odds kan forekomme