DALKURD - MALMÖ FF

Godt nok er Dalkurd et af de mest målrige hold i Allsvenskan, men denne kamp ligner ikke en målfest. Værterne har nemlig solgt topscorer Mohamed Buya Turay, hvilket er et stort offensivt tab, og her skal de så op imod et Malmö-hold, der forventes at spare en del profiler. For gæsterne handler det om den næste kamp mod Vidi i Champions League, som kan sikre klubben et stort millionbeløb, og derfor skulle det blive et reservespækket Malmö-hold, der løber på banen. Det lugter af en kamp uden voldsomt mange mål.

Under 3,5 mål
Sverige - Allsvenskan, klokken 19:00
Odds 1,50 er fundet hos Bet365


VIDEOTON - DEBRECEN
For Videoton handler alt i disse dage om Champions League. Efter 1-1 i Sverige mod Malmö står man med en gylden chance for mindst gruppespil i Europa League, og derfor vil det overraske meget, hvis ikke de lader de fleste profiler stå over i denne kamp. Debrecen skuffede i sidste sæson, men er normalt et af de bedre hold i Ungarn, og har fået en ganske pæn start på sæsonen, hvor ikke mindst defensiven har set stærk ud. Derfor kan denne
kamp nemt vise sig meget mere åben, end oddsene viser, og X2 i denne kamp bør være et meget fint spil.

Debrecen får point i kampen
Ungarn - NB1, klokken 20:00
Odds 2,25 er fundet hos Bet365


B1909 - VARDE
Nierne leverede et fremragende forår, men nåede ikke oprykningen. Det har kostet på spillerfronten, for profiler som Rasmus Skovgaard, målmand Marcus Sørensen og Marc Gangia kan godt gå en relativt svær sæson i møde. De tabte som forventet klart i premierekampen mod Næsby, og det er svært at se, hvorfor de ligefrem skal være favoritter mod Varde. Gæsterne fik en glimrende start på sæsonen med en klar sejr over Kolding Boldklub, og havde også et fremragende forår, hvor man endda vandt den tilsvarende kamp. Flot odds på på 2-tallet.

Varde vinder kampen
Danmark - DS Pulje 3, klokken 18:30
Odds 2,55 er fundet hos Danske Spil