Cardiff - Norwich

Neil Warnock er ikke en manager, der er kendt for at satse det helt vilde på den lille pokalturnering. Således heller ikke i Cardiff, hvor man i sidste sæson kom med mange reserver og i ordinær tid hverken formåede at slå Portsmouth eller Burton, inden man røg ud til sidstnævnte. Man må igen forvente en del udskiftning på holdet, og det bør Norwich kunne udnytte. Normalt er Norwich nemlig stærke i denne turnering, og imponerende nok har de ikke tabt i ordinær tid i næsten fire år. Derfor er det svært at se, hvorfor de skal være så undertippede hér.

Norwich taber ikke kampen
England - Carabao Cup, klokken 20.45
Oddset 1,92 er fundet hos Unibet (asian +0,5)


Örgryte - GAIS
Lokalbrag i Gøteborg mellem to hold i dårlig form. GAIS har blot én sejr i de seneste ni kampe, og hvis ikke man snart begynder at få resultater, kan nedrykningen nemt blive et tema. Det ser lidt bedre ud for Örgryte, men det er kun på grund af en fremragende start på sæsonen. Man er uden sejr i 10 kampe på stribe og spiller med mindre og mindre selvtillid. Oveni plejer opgørene mellem de to klubber at være målfattige. Det var ikke tilfældet i den omvendte kamp, der blev 4-4, men dengang var det to hold med selvtillid - det har de ikke i aften.

Under 2,5 mål i kampen
Sverige - Superettan, klokken 19.00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365


AEK Athen - MOL Vidi

Indtil videre har MOL Vidi klaret sig flot på grund af en glimrende defensiv, men i dag er man nødt til at ændre tilgang til kampen. Det var man også i det første opgør, da man kom bagud, og da man fik et mål imod i Malmö, og der viste man trods alt, at man er i stand til at skabe chancer og score mål. I og med man skal score mindst to gange for at gå videre, er de tvunget frem på banen, og det bør kunne give en åben kamp. AEK har godt nok Anastasios Bakasetas i karantæne, mens gæsterne er uden Szabolcs Huszti, men begge hold scorer skal være fint.

Begge hold scorer i kampen
UEFA - Champions League kval., klokken 20.45
Oddset 2,50 er fundet hos Betfair Sportsbook