AC Milan - Arsenal
Det er to hold på vej i hver sin retning, som mødes hér. Arsenal virker i frit fald, og holdets indsats i Brighton understregede, at man ikke virker som et hold iCSKA Moskva - Lyon
Der er lagt op til lidt af et kuldechok for aktørerne i denne kamp, da der forventes cirka 13 minusgrader ved kampstart. I forvejen er banen ikke fantastisk, og som man har set i de første Europa League-kampe fra Moskva, går det ud over kvaliteten af spillet og deraf også antallet af chancer, som bliver skabt. Lyon er normalt ikke et målfattigt hold, men deres primære mål i kulden må være at begrænse skaderne inden returkampen og derfor komme med et mere defensivt udtryk end normalt. Ganske fin betaling på maksimalt to scoringer.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - Europa League, klokken 19:00
Oddset 1,76 er fundet hos NordicBet


AC Milan - Arsenal

Det er to hold på vej i hver sin retning, som mødes hér. Arsenal virker i frit fald, og holdets indsats i Brighton understregede, at man ikke virker som et hold i harmoni. De skal satse på succes i Europa League, da det er det eneste, der er at spille for i sæsonen, men det bliver meget svært hér. Milan kommer med friske ben, efter søndagens kamp blev aflyst, og har i øvrigt været fremragende den seneste måned med sejren ude over Roma som det hidtidige mesterstykke. Arsenal er også uden flere stamspillere, så alt andet lige ligner det et 1-tal.

AC Milan vinder kampen
UEFA - Europa League, klokken 19:00
Oddset 2,17 er fundet hos Betfair Sportsbook


RB Leipzig - Zenit Skt. Petersborg
Det er godt nok svært at se, hvorfor Zenit skal være så undertippet hér. Fordelen af hjemmebanen er stor i disse kampe, men det er der også mere end kompenseret for i oddset. Zenit var overlegen i gruppespillet og også klart bedst i de to kampe mod Celtic - og udover karantæneramte Leandro Paredes er holdet i stærkeste opstilling. RB Leipzig har ikke for alvor ramt niveauet på det seneste, som blandt andet inkluderer et nederlag til FC Köln, og har heller ikke for alvor imponeret i Europa i denne sæson. Der må være glimrende værdi på Zenit i aften.

Zenit taber ikke kampen
UEFA - Europa League, klokken 21:05
Oddset 2,30 er fundet hos NordicBet