Reading - Bolton
Reading er elendigt kørende med blot én sejr i de seneste 13 kampe og det over bundholdet fra Burton. Derfor er det ikke et hold, der sprudler af selvtillidFulham - Sheffield United

Efter en svag start på sæsonen, har Fulham været flyvende siden nytår, og specielt hjemme på Craven Cottage har holdet været i en klasse for sig. Fulham er nu oppe på otte sejre i træk, og de to seneste sejre mod Aston Villa og Wolverhampton, hvor man var klart bedst, aftvinger stor respekt. Det taler imod spillet, at Fulham spillede en hård kamp i Derby lørdag, mens Sheffield Uniteds kamp blev aflyst, men det er nærmest også det eneste, der taler imod Fulham. Holdet er i stærkeste opstilling, og gæsterne plejer ikke at imponere mod topholdene.

Fulham vinder kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Oddset 1,95 er fundet hos Betfair Sportsbook


Norwich - Nottingham Forest
Det er godt nok svært at se, hvorfor Norwich skal være så store favoritter i denne kamp. Forest har gjort det godt på det seneste under Aitor Karanka - ikke mindst på udebane, hvor man siden nytår kun har tabt til ekstremt formstærke Fulham og blandt andet slået topholdet Wolverhampton. Forest kommer til denne kamp i mere eller mindre stærkeste opstilling og møder et Norwich-hold, som har haft svært ved at afgøre kampene og skuffede i seneste hjemmekamp mod Bolton. Norwich skal have en fordel af ikke at spille lørdag, men værdien er på X2.

Nottingham Forest får point i kampen
England - The Championship, klokken 20:45
Oddset 2,05 er fundet hos Bet365 (asian + 0,5) 2,05


Reading - Bolton
Bundbrag i Championship, hvor begge hold lever ganske fint med uafgjort. Reading er elendigt kørende med blot én sejr i de seneste 13 kampe og det over bundholdet fra Burton. Derfor er det ikke et hold, der sprudler af selvtillid og i øvrigt har præsteret dårligt hjemme sæsonen igennem. Bolton har været i klar bedring efter en elendig sæsonstart, og selv om Bolton ikke er noget stort udehold, kommer man trods alt fra uafgjort senest i Norwich. Med tanke på, at det er en kamp, som ingen af de to hold helst må tabe, er odds på krydset alt for højt.

Kampen ender uafgjort
England - The Championship, klokken 21:00
Oddset 3,70 er fundet hos Betfair Sportsbook 3,70.