KA Akureyri - Stjarnan
Det ligner i høj grad mål i denne kamp. Det er to af de mest målrige hold, som her tørner sammen. Stjarnan har indtil videre snittet fire mål per kamp, og kun de to topkampe mod rækkens to bedste defensive hold er endt med to mål eller mindre. KA Akureyri hører til i bunden af rækken. De har godt nok gjort det hæderligt hjemme, men de har indtil videre også kun mødt øvrige bundhold foran egne fans. Man har haftnoget sværere ved at holde topholdene fra scoring, og derfor virker betalingen flot på, at vi i denne kamp får mindst tre mål at se.

Over 2,5 mål i kampen
Island - Úrvalsdeild, klokken 20:00
Oddset 1,60 er fundet hos Bet365.


Halmstad - Helsingborg
Topopgør i den næstbedste række, som nemt kan blive en nervøs og målfattig affære. Halmstads to seneste kampe har været målrige, men det har også været mod hold fra den tunge ende af rækken, hvor man skulle gå hårdt efter at vinde. Det skal man i knap så høj grad i denne kamp, hvor uafgjort er et fint resultat, så derfor spiller de næppe så åbent i denne kamp. Helsingør er stærke defensivt, og holdets seneste fire udekampe er da også alle endt med to mål eller færre. Her lever de også fint med uafgjort, og derfor virker under 2,5 mål godt betalt.

Under 2,5 mål i kampen
Sverige - Superettan, klokken 19:00
Oddset 1,80 er fundet hos YouBet


Rusland - Saudi Arabien

Så er det tid til at skyde VM-festen i gang, men det bliver næppe med et festfyrværkeri fra start. Rusland har været elendige i nærmest alle deres optaktskampe, og frygten for at floppe foran egne fans må være stor. Derfor handler det primært om at komme ind i VM-turneringen, og man skal derfor ikke forvente en hovedløs offensiv fra deres side fra start. Saudi Arabien er godt nok ikke fantastiske defensivt, men for dem handler det også om lige at komme i gang i turneringen. Oddset virker en anelse for højt på uafgjort efter første halvleg.

Uafgjort efter første halvleg
VM i fodbold, klokken 17:00
Oddset 2,23 er fundet hos Unibet