Man skal ikke forvente at se Tottenham gå målamok, som vi så det i går for Swansea mod Notts County. Godt nok er forskellen på Premier League og League Two nærmest afgrundsdyb stor, men alligevel er der et par faktorer, der peger i retning af en relativt stille kamp i aften på Wembley.

Først og fremmest det faktum, at Tottenham i de to næste kampe har Arsenal og Juventus og i forvejen har haft et hårdt kampprogram i den seneste halvanden måneds tid. Med andre ord vil det overraske meget, hvis der bliver voldsomt meget spilletid i denne kamp til stjernerne, og selv om reserverne selvfølgelig stadig er noget bedre end dem, som Newport kommer med, udligner det trods alt styrkeforholdet en anelse.

Det vigtigste argument for spillet er dog de to holds motivation. Det er kun en sten i skoen på Tottenham at skulle spille denne omkamp, og så snart den er afgjort, gælder det blot om at få sparet kræfter og komme videre til de langt vigtigere opgaver, der venter.

For Newport-spillerne derimod er det karrierens største kamp, ikke mindst fordi Tottenham spiller på det engelske nationalstadion Wembley, hvilket er en helt speciel oplevelse for en engelsk spiller at spille dér. Dermed ikke sagt, at Tottenham ligefrem kan snuble mod de ydmyge gæster.

Det er trods alt ret svært at se Newport ligefrem tage fra Wembley med enten en sejr eller have trukket kampen ud i forlænget spilletid, men modsat virker det også noget mere sandsynligt at se dem komme fra Wembley med et hæderligt resultat mod et forventet reservespækket Tottenham-hold, end det er at se dem blive kørt totalt over.

Hvis Mauricio Pochettino vælger at komme i tæt på stærkeste, kan dette væddemål vise sig at være helt i skoven, men går det bare nogenlunde som forventet, er værdien til at få øje på ved at spille på en Tottenham-sejr og maksimalt tre mål i kampen, hvilket blandt andet dækker meget sandsynlige resultater som 2-0 og 3-0.

Tottenham - Newport, Tottenham + under 3,5 mål
Odds 2,30 hos Danske Spil
Spilstop onsdag 7/2 klokken 20:45


Doxa - Apollon Limassol
Doxa havde længe gang i en fin sæson, men er gået helt i stå på det seneste. Ikke mindst målscoringsmæssigt, for man har blot scoret én gang i deDoxa - Apollon Limassol

Doxa havde længe gang i en fin sæson, men er gået helt i stå på det seneste. Ikke mindst målscoringsmæssigt, for man har blot scoret én gang i de seneste syv kampe og slet ikke i de foregående fire hjemmekampe. I det lys er det meget svært at se, hvordan de skal få vendt den stime hér. Apollon ligger nemlig og kæmper med APOEL om guldet, hvorfor de ikke kan tage let på denne kamp, men hvor odds på udesejren synes for lavt, virker dette væddemål godt, specielt med tanke på, at Apollon ikke har lukket mål ind ude siden midten af november.

Begge hold scorer ikke i kampen
Cypern - 1.division, klokken 18:00
Oddset 1,73 er fundet hos Bet365


Tottenham - Newport
Denne kamp er lidt en sten i skoen for Tottenham, der med kampe mod Arsenal og Juventus i løbet af den kommende uge har langt vigtigere ting på programmet. Derfor forventes det, at Tottenham dels kommer med en del reserver, og dels næppe bruger unødige kræfter på denne kamp. For Newport-spillerne derimod er det karrierens største kamp at løbe ind på Wembley og møde Tottenham, så mon ikke holdet kæmper videre, selv hvis man kommer bagud. Tottenham bør vinde, men værdien er på, at der maksimalt falder tre mål i kampen.

Under 3,5 mål i kampen
England - FA Cup, klokken 20:45
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365


Sevilla - Leganes

Det virker godt nok voldsomt, at Sevilla er blevet så store favoritter i denne kamp. De har ikke for alvor fået det til at fungere siden trænerskiftet, og senest ramte man så et lavpunkt med det klare nederlag i Eibar. Sevilla er normalt stærke hjemme, men Leganes er ikke en modstander, man sådan lige slår. Spørg bare Real Madrid, som tabte hjemme til Leganes i sidste runde og holdets meget kompakte stil egner sig ganske glimrende til en kamp som denne, selv om det er et minus, at Leganes skal op og score og derfor må åbne op. X2 skal dog spilles.

Leganes taber ikke kampen
Spanien - La Liga, klokken 21:30
Oddset 2,75 er fundet hos Bet365