Almeria - Malaga
Almeria spiller ikke den mest inspirerende form for fodbold, og det er også til at aflæse på resultattavlen. Sidste sæsons sidste seks kampe havde alle maksimalt to mål i sig, og det har også været tilfældet i denne sæsons første to kampe. Her gælder det lokalopgør mod Malaga, og det handler først og fremmest om ikke at tabe. Malaga har fået en glimrende start siden nedrykningen og har vundet de to første kampe, men det har heller ikke været med sprudlende angrebsspil, så i et intenst lokalopgør virker det meget sandsynligt, at vi ikke får mange mål.

Under 2,5 mål i kampen
Spanien - Segunda Division, klokken 20.30
Oddset 1,50 er fundet hos Unibet


Holstein Kiel - Magdeburg

Det er et meget flot odds på få mål i denne kamp. Holstein Kiel var meget offensive i sidste sæson under Markus Anfang, men han er fortid i klubben, og det samme var både topscorer og assistkonge fra sidste sæson. Nu spiller man mere på omstillinger - det gik fint i den første kamp mod HSV, der gerne ville have bolden, mens det var lidt sværere at skabe muligheder i de to næste kampe. Magdeburg er nyoprykkere, og har set bedre ud defensivt end offensivt indtil videre, så det virker som en meget fint betaling på maksimalt to mål.

Under 2,5 mål i kampen
Tyskland - 2. Bundesliga, klokken 20.30
Oddset 1,94 er fundet hos Unibet


Östers - Falkenberg

Öster kom ned på jorden med nederlaget i Värnamo efter en god periode, men hvad værre var, så fik man også to af de bærende spillere i karantæne. Med både Stefan Karlsson og Oliver Silverholt udenfor, skal man ændre på to pladser i bagkæden og det kan godt blive et problem mod et af de bedste hold i rækken. Falkenberg ligger stadig solidt til i spillet om oprykning og er et glimrende udehold med otte sejre i de seneste 11 kampe på fremmed græs. Derfor er det svært at se, at de skal være undertippede i denne kamp, og 2-tallet skal være godt.

Falkenberg vinder kampen
Sverige - Superettan, klokken 19.00
Oddset 2,90 er fundet hos Bet365