KFC UERDINGEN - SV MEPPEN
Meppen ligner et hold, der kan gå en svær sæson i møde. De var den positive overraskelse i sidste sæson, men de gode resultater medførte også et salg af den helt store profil Benjamin Girth, som lavede næsten halvdelen af holdets mål - og dét tab har været til at få øje på i den nye sæsons to første kampe, hvor Meppen slet ikke har scoret. Uerdingen er nyoprykker, men satser relativt stort med mange nye tilgange og forventes at spille en rolle i toppen af rækken. De skuffede godt nok i første hjemmekamp, men bør rejse sig og slå Meppen.

Uerdingen vinder kampen
Tyskland - 3. Liga, klokken 19:00
Odds 1,75 er fundet hos Bet365


PAOK - SPARTAK MOSKVA

PAOK ser stærke ud i denne sæson, og i de to kampe mod Basel imponerede man med sejr både ude og hjemme. Nu gælder det Spartak Moskva, og den opgave er heller ikke umulig at løse. Spartak Moskva har været hæmmet i opstarten af, at flere af holdets stamspillere er kommet sent tilbage fra ferie på grund af VM, og mere imponerende har man heller ikke spillet i de to første kampe i den russiske liga. Oven i bør de 31 grader ved kampstart også være en klar fordel for det græske mandskab, så 1-tallet her virker som et ganske fornuftigt spil.

PAOK vinder kampen
UEFA - Champions League kvalifikation, 19:00
Odds 2,25 er fundet hos Bwin


SLAGELSE - FC HELSINGØR
Slagelse er oprykkere til 2. division, men det snyder lidt, for holdet er ekstremt afklaret, meget fysisk stærkt og med individuel kvalitet oppe foran, og de kan nemt blive en faktor i spillet om oprykning til den næstbedste række. Derfor skal de heller ikke være så undertippede i denne kamp, som tilfældet er. Under Christian Lønstrup har Helsingør som regel brugt pokalkampene til at lufte reserverne, og selv om truppen er relativt bred, bør det koste på kvaliteten. Oven i er Slagelse et stærkt hjemmehold, så her kunne der godt lure en pokaloverraskelse.

Slagelse taber ikke kampen
Danmark - DBU Pokalen, kl. 18:00
Oddset 2,80 er fundet hos Betfair Sportsbook