Reims - Lyon
Lyon så meget stærke ud i premieresejren over Amiens og skulle endda til denne kamp få Nabil Fekir med igen, hvilket i sagens natur er en klar forstærkning. De har stadig førstekeeper Anthony Lopes i karantæne, men de skal stadig være meget store favoritter i denne kamp. Reims vandt godt nok deres premierekamp i Nice, men det var også mod et hold, som set meget udfordret ud her i opstarten, og i øvrigt var Reims nedspillet i det meste af kampen. Det går næppe mod så godt et hold som Lyon, og derfor bør 2-tallet være et fint spil.

Lyon vinder kampen
Frankrig - Ligue 2, klokken 19:00
Oddset 1,70 er fundet hos Unibet


Sønderjyske - Vendsyssel FF

Det ligner ikke nogen målfest i Haderslev. Sønderjyskes offensiv har ikke leveret ret godt i de seneste par kampe, og er normalt ikke stærke i rollen som store favoritter, hvor man selv skal diktere spillet. I de første par kampe kunne Vendsyssel overraske modstanderne med hurtige omstillinger, men det virker de andre nu til at have opdaget, og eneste mål i de seneste tre kampe var et langskud, som Vejles målmand Pavol Bajza burde have taget. Vendsyssel kommer næppe til Haderslev for at underholde, så meget fint odds på maksimalt to mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 2,15 er fundet hos Danske Spil


Birmingham - Swansea
Swansea har fået en fin start på livet i den næstbedste række. Begge de to første kampe er vundet, og her skal de have fine chancer for alle gode gange tre. Det ser nemlig ikke godt ud for Birmingham. De har været ramt af en transfer-embargo, så man kun har kunnet låne spillere (danske Kristian Pedersen blev købt inden det trådte i kraft), og derfor fremstår truppen blandt de dårligste i rækken. Spillet i de første kampe har heller ikke været godt, og oven i ser man sårbare ud flere steder på banen. Swansea skal derfor være et fint chancespil i dag.

Swansea vinder kampen
England - Championship, klokken 20:45
Oddset 2,60 er fundet hos Bet365